Влаштують біду до 24 лютого: що Росія задумала на річницю війни - прогноз для України

15 лютого 2023, 16:31
До кінця лютого 2023 року в Україні можна чекати кілька атак окупантів. Прогноз масових ракетних ударів Росії.
гороскоп для України, війна в Україні
Гороскоп для України / t.me/KOS_ZSU/105, pixabay

В Україні до річниці війни 24 лютого буде кілька напружених аспектів, якими спробують скористатися російські війська.

Як зазначає астролог Олексій Кириченко, Сонце наближається до Сатурна і окупанти почнуть штурм.

"Сатурн означає закривати, оточувати, обмежувати. Тому Бахмут закривають для цивільних. Російські війська будуть штурмувати найближчим часом Фортецю Бахмут", - каже астролог в прогнозі, передає Главред.

Ближче до 24 лютого в районі Бахмута може відбуватися неприємна річ.

Хто такий Олексій Кириченко

Олексій Кириченко вивчає астрологію з 1999 року. З 2005 року почав викладати астрологію. Є автором багатьох статей на тему астрології. Має свій власний ютуб-канал.

"20-21 лютого Сонце відходить від Сатурна і входить в знак зодіаку Риби, це означає поплисти, покинути, піти. Це може означати: або українські війська покинуть Бахмут, або російські війська перестануть оточувати. Після 22 лютого події будуть більш лояльно відбуватися, там буде більш спокійно", - додав він.

Найсильніший військовий опір у лютому

"Котла в оточенні не буде. Найбільш військова напруга буде 16-17 лютого. Ці дні найбільш складні для Бахмута. Може таке статися, що кількість убитих окупантів може зменшитися. З масовими смертями пов'язаний Пулотон, а Меркурій був біля Плутона, це було з 7 по 13 лютого", - додав він.

За його словами, 18 лютого може бути прийнято якесь важливе рішення по Бахмуту.

Масовий ракетний обстріл України в лютому на березні 2023

"У лютому будуть обстріли, але не дуже сильні. У березні малоймовірні ракетні обстріли України", - говорить астролог.

Найнебезпечніші дати для України:

  • 16 лютого
  • 19 лютого
  • 21 лютого
  • 22 лютого
  • 26 лютого

"Ці дати будуть напружені для неба України в лютому. У березні тематика масових ракетних обстрілів у окупантів буде зменшена. Це не означає, що не буде обстрілів, але масових не прогнозується", - говорить астролог Кириченко.

За його словами, "зараз середина точки між затемненнями. Старе затемнення зменшує вплив, а весняне тільки починає набирати обороти. Політика РФ обстрілювати мирне населення України зменшується".

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні і як будуть розвиватися події найближчим часом.

До того відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти