У лютому Путін піде на Київ і захоче захопити Рівненську АЕС: тривожний прогноз астролога

26 грудня 2022, 09:09
Влад Росс підкреслив, що небезпека нових путінських підлих ударів існує. І, найголовніше, для України – не втратити контроль над Рівненською АЕС.
Путін, Влад Росс, ВСУ
У лютому Путін піде на Київ і захоче захопити Рівненську АЕС - Влад Росс / колаж фото 59 ОМПБр Якова Гандзюка, УНІАН, сайт Кремля

Російський диктатор Володимир Путін збирається в лютому 2023 знову віддати наказ своїй армії наступати на Київ і захопити Рівненську АЕС, яка розташована в місті Вараш. Про це в інтерв'ю порталу ТСН розповів астролог Влад Росс.

"Після нового року Володимир Путін в лютому знову захоче на Київ піти, захопити Рівненську АЕС і перерізати кордон з Польщею, дійти до Молдови. Навіть молдавани почали метушитися і переживати, що це станеться", — прогнозує він.

Росс підкреслив, що небезпека нових путінських підлих ударів існує. І, найголовніше, для України – не втратити контроль над Рівненською АЕС.

"Київ ми, безумовно, відстоїмо і всіх розбомбимо, тим більше там закладені, заміновані всі поля, розбомблені всі мости. Ну, і погода грає на нашому боці, тому що це суцільне болото. Щоб перетнути болото танками, технікою, якимись броньованими машинами для цього треба, щоб все замерзло, а в Києві зараз близько нуля. Важко в таку погоду напасти на Київ. Потрібно жорстких морозів чекати. І знову мій прогноз збувається, я раніше говорив, що будуть теплими осінь і зима, що будуть високі температури. До речі, це заважає нам просуватися на Півдні",- зазначив астролог.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти