"У травні ми вже повинні смажити шашлики": астролог назвав дату закінчення війни та розповів про угоди з РФ

29 березня 2022, 07:51оновлено 29 березня 2022, 09:53
Згідно з прогнозом астролога, гаряча фаза війни закінчиться вже в найближчі місяці.
війна в Україні
Астролог передбачив дату закінчення війни / Фото t.me/V_Zelenskiy_official

Астролог і екстрасенс Сергій Кобзар передбачив, коли Україна виграє війну з Росією та що чекає нашу країну після цього.

Ще на початку березня стало зрозуміло, що Україна вже перемогла. При цьому, буде кілька угод між владою двох країн, розповів Кобзар в ефірі програми"Зоряний шлях".

"Ми вже виграли, просто потрібно це зафіксувати. У розкладі випадає так, що буде кілька угод. Перша - дуже скоро, в квітні-травні. Друга - ближче до середини або кінця літа. Але вийдемо з гарячої фази ми в найближчий місяць. Коли всі їхали, я говорив, що на травень ми вже повинні смажити шашлики", – сказав екстрасенс.

відео дня

Він додав, що тимчасово окуповані РФ території Донецької та Луганської областей наші захисники можуть відбити дуже швидко. Але, що стосується Криму, то півострів, швидше за все, буде нейтральною територією.

читайте такожГороскоп для України на квітень: астролог розповіла про завершення війни і домовленості з Путіним"Після цієї війни буде період відновлення - причому за рахунок сторони, що програла. Вони дадуть гроші, а будемо відбудовувати півтора-два роки, максимум – три", - спрогнозував астролог.

Він також зазначив, що після цього протягом 5-7 років в Україні послідує стрімке зростання.

"Головне зараз - не панікувати, тому що цього і домагається ворог. Треба вірити в ЗСУ, в президента. Економіку відбудуємо. Безумовно, шкода наших невинних людей, постраждалих, убитих. Їх не повернеш. Але ми все одно повинні йти вперед", - зазначив Кобзар.

Коли закінчиться війна в Україні - передбачення астрологів

Як повідомляв Главред, раніше астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і покінчить він життя самогубством.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти