Чий Крим - України чи Росії: астролог спрогнозувала долю півострова

28 червня 2022, 23:59
У РФ вирішили анексувати Крим, коли Марс був стаціонарно-ретроградним. А це означає, що цілі Кремля не будуть досягнуті, каже гороскоп.
Чи поверне Україна Крим-гороскоп 2022
Чи поверне Україна Крим - гороскоп 2022 / Фото pixabay.com

Астролог Ірина Звягіна відповіла на питання, чий буде Крим - Росії чи України. Як свідчить гороскоп, хоча на даний момент український півострів фактично окупований країною-агресором РФ, але буде так далеко не завжди.

Фахівець проаналізувала карту голосування двома палатами Держдуми рішення про введення військ в Україну і Крим у березні 2014 року.

"Карта виключно цікава. Це молодик на Хіроні в Рибах. Квадрат Юпітер з Ураном - аспект "нахабної" експансії (хочу і можу) і аспекти розриву і розлучення, розірвання домовленості та зміни статусу взаємодії двох сторін. Аспект Юпітера з Ураном Плутон доповнює до тау-квадрата, що вказує на остаточний вирок і смерть відносин. Точка молодика в аспектах до Юпітера і Плутона - теж показник свого роду оновлення", - написала Звягіна у Facebook.

За її словами, з одного боку, начебто все вказує на те, що Крим тепер належить Росії, якби не одне "але". Звягіна пояснила, що Марс, який зокрема є і сігніфікатором військових дій, 1 березня 2014 року був стаціонарним.

"Не можна виграти війну, почавши її на стаціонарно-ретроградному Марсі, та ще вигнаному в Терезах і в квадраті з Венерою, управителькою Зеніту. Поставлена мета не буде досягнута", - написала фахівець.

"Або станеться те, на що вказує Хірон (планета матеріалізації тонких планів, - ред.), господар молодика. Архетипу Хірона приписують якість бумеранга. Чи не тому так часто звучить слово "повернути"?", - додала фахівець.

Гороскоп для України каже, Україна поверне Крим дуже несподівано. За словами Звягіної, можливо зараз немає ознак, які вказували на це, але тим не менше повернення півострова під контроль Києва - це питання часу.

"Хірон в точному аспекті з Плутоном - трансформація, причому несподівана для сторони, що виявляє агресію, перевертає ситуацію з ніг на голову. Молодик з Хіроном в 7-му будинку карти. Яким ворогом виявиться для Росії Україна? У карті великий підступ, прихований потенціал і подвійне дно. Не буде прямих шляхів і досягнутих цілей. Принаймні, назавжди. І щодо Криму - точно не буде", - зазначила астролог.

Дивіться відео - коли закінчиться війна, не стане Путіна і Кримського мосту:

Як повідомляв Главред, раніше відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекаєна господаря Кремля та чи вкоротить він собі віку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти