"ЗСУ восени чекають великі битви": екстрасенс зробила новий прогноз

5 вересня 2022, 18:50
ЗСУ восени чекають битви на фронті – з раптовою ескалацією. Не припиниться й інформаційна війна, яку веде Кремль проти України.
гороскоп війни
"ЗСУ восени чекають великі битви": екстрасенс зробила новий прогноз / Фото УНІАН, pixabay.com

ВСУ восени нинішнього року чекають великі битви на фронті - ескалація буде несподіваною. Не припиниться й інформаційна війна, яку веде Кремль проти України, Європи та США. Про це заявила екстрасенс Людмила Хомутовська в інтерв'ю УНІАН.

За її словами, бійці ЗСУ зможуть здобути важливі перемоги над окупантами, але ситуація буде нестабільною.

"Потрібно розуміти, що все це буде хвилеподібно – десь ми будемо на висоті, десь нам буде важко. До цього потрібно приготуватися, і спокійно на це реагувати", – підкреслила вона.

Хомутовська зазначила, що окупанти не припинять провокацій, але підірвати Запорізьку атомну електростанцію вони не наважаться. Більше того, є шанси, що ЗАЕС буде звільнена ЗСУ до кінця нинішнього року.

"Там можуть бути дві ситуації: або ЗСУ підійдуть дуже близько до ЗАЕС, буде переважання нашої країни, або укладуть домовленості на рівні країн. Тобто не безпосередньо Зеленський і Путін будуть спілкуватися. До вирішення цього питання підключатимуться треті особи", – підсумувала екстрасенс.

Нагадаємо, раніше Людмила Хомутовська говорила, що російський диктатор Володимир Путін, який розв'язав війну проти України, хоче перемоги і буде шукати шляхи, щоб сісти за стіл переговорів. Згідно з прогнозами, переговори між Україною і РФ відбудуться, але це буде пізніше. Переговори почнуться лише після того, як російські окупанти почнуть відступати.

Переможниця Битви екстрасенсів Олена Курилова вважає, що Україна переможе Росію у війні, але цього досягти буде дуже важко, без великої кількості жертв не обійдеться.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти