"Втягнуть третю країну у війну": астролог розповіла, коли Україна підпише мирний договір з РФ

10 травня 2022, 22:02оновлено 11 травня 2022, 08:11
Переговори України і Росії йтимуть на полі бою.
гороскоп для України, війна в Україні, гороскоп,
Гороскоп для України / pixabay

10 травня 2022 року Юпітер входить в знак Овна на цілий рік. Як говорить астролог astro.medvedka, це досить непростий і небезпечний період, який принесе чимало випробувань Україні і світу.

У світі буде все більше цінуватися вміння володіти зброєю.

"Таке, як культ героя, який здобуває перемогу в битві, а також бере на себе відповідальність за інших у вирішенні проблем. Люди будуть цінувати свободу", - говорить астролог.

За її словами, в цей період можливі громадянські війни в світі, збройні протистояння через опір застарілим авторитарним режимам.

Що стосується війни в Україні астролог зазначає, що Росія спробує втягнути третю країну в конфлікт.

"Можливе залучення у війну РФ проти України інших країн, а також розпалювання нових військових конфліктів у світі", - додала вона.

Переговори України і Росії йтимуть на полі бою.

"Результати будуть продиктовані результатами на полі бою. Що буде на полі бою, саме так і буде результатом поля бою. Ніякого полюбовного договору війни не буде і близько. Тобто тільки з позиції сили, а не добровільно", - додала вона.

Точної дати підписання договору України і Росії астрологи назвати не можуть, але відзначають, що бойові дії поки вщухати не будуть.

читайте такожАстролог назвав місяць, коли ЗСУ перейдуть у наступ і викинуть російських окупантів

Коли закінчиться війна в Україні

Раніше астролог Англеліна Михайличенко попередила українців, що сонячне затемнення 30 квітня може сильно вплинути на розвиток війни в Україні. За її прогнозом, нову фазу війни можна очікувати вже з 29 квітня.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв назвав дати, коли йтимуть самі важкі бої і чого чекати Україні в майбутньому. Астролог зазначає, що українці повинні готуватися до літа. Тоді бойові дії будуть вщухати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти