Заберуть красу і молодість або поліпшать енергетику: чи можна тримати вдома засушені квіти

11 грудня 2022, 02:22
Засушені квіти мають енергетику рослин, що в'януть. І вона дуже сильна. Як сухі квіти впливають на людину і чи можна їх зберігати вдома?
Сухі квіти
Чи можна зберігати сухі троянди вдома? / Фото pixabay.com

Квіти в будинку - це завжди доречно, але мало хто купує букет за букетом, щоб вони завжди були свіжими. Виникає питання: а чи можна тримати вдома засушені квіти? Тут думки розходяться. За народними прикметами, сухі квіти в будинку не принесуть нічого хорошого. У той же час багато езотериків дотримуються іншої думки і вважають, що деякі сухоцвіти можуть поліпшити енергетику в приміщенні.

Чому сухі квіти не можна тримати вдома

Якщо вірити народним прикметам, то засохлі квіти можуть привести до втрати молодості й сили. Вважається, що оскільки квіти втрачають свою красу в міру в'янення, їхній власник також може втратити свої життєві сили, захворіти і накликати біду.

З сухими квітами удома пов'язані й інші прикмети. Згідно забобонів, вони можуть:

відео дня
  • притягувати нещастя;
  • викликати смерть;
  • привести до втрати близької людини;
  • бути причиною фінансових втрат;
  • спричинити втрату сімейного благополуччя;
  • привести до розвитку хвороб.

До речі, останній пункт має і цілком логічне пояснення. Якщо засохлі квіти залишити у вазі з водою, то вона починає загнивати. Крім неприємного запаху це загрожує і появою безлічі бактерій, що негативно позначається на здоров'ї.

Сухі квіти в будинку - хороші прикмети

Під час росту квіти отримують свій енергетичний заряд, він зберігається в тканинах навіть після в'янення. Таким чином, сушені квіти можуть передавати енергію людині.

Сухоцвіти з цілющих трав допомагають впоратися з головним болем і створюють правильний психологічний мікроклімат в будинку. Їх можна також використовувати в якості оберега, особливо якщо в букеті є такі трави як чебрець, полин, чортополох, звіробій.

Чоловікам краще ставити сухі букетики в північному кутку будинку – вони добре впливають на чоловічу силу і вірність. Жінкам, які хочуть завагітніти, радять ставити сухоцвіти у світлу вазу біля східного вікна.

Правильно складений букет із сухоцвітів допоможе врівноважити в будинку баланс енергій та посприяти кращому взаєморозумінню між домочадцями, гармонії та спокою в будинку.

Сухоцвіти асоціюються зі стабільністю, а значить допоможуть людині бути більш наполегливою, працьовитою, посидючою та допоможуть збільшити працездатність. Висушена рослина на відміну від живої довго зберігає свої якості, тому допомагає і людині не витрачати таланти даремно.

Чи можна зберігати сухі троянди вдома

До троянд, в принципі, можна застосувати всі прикмети, описані вище. Але є ще одне марновірство, пов'язане з весільним букетом з троянд.

Вважається, що засушені троянди не принесуть удачі в сімейному житті, тому зберігати букетик не можна.

читайте такожТроянди будуть свіжими дуже довго - прості лайфхаки, як продовжити життя букета

Які квіти можна засушувати

Спокійно можна зберігати вдома в засушеному вигляді лікарські рослини. До них відносяться: лаванда, ромашка, м'ята, пижмо, чебрець, полин, материнка. Вони точно не принесуть нещастя своєму власникові.

Також можна зберігати засушений букет, отриманий в якийсь значимий день від дуже близької людини. Але його не можна тримати в спальні чи в тій кімнаті, де відпочивають. Найбезпечніше місце - передпокій або кухня.

Рані Главред писав, як підібрати кімнатну рослину за знаком зодіаку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти