Жорсткий жовтень чекає Україну: астролог назвала дати, коли будуть найжахливіші дні

2 жовтня 2022, 16:08оновлено 2 жовтня 2022, 19:15
Яким буде жовтень і яких небезпек очікувати від повного місяця і молодика.
Війна в Україні, гороскоп для України,
Гороскоп для України / pixabay

Жовтень місяць буде одним з найважчих для України. Як прогнозує астролог Ангеліна Вакуліна, головним фоном цього місяця будуть три фактори - квадрат Сатурн-Уран, квадрат Марс-Нептун і коридор затемнень.

"Квадрат Сатурн-Уран розбурхує нашу планету з 2021 року. Три рази були точки включення - в лютому, червні та грудні 2021-го, а зараз у вересні-листопаді 2022-го піднялася остання завершальна хвиля цих енергій", - зазначає астролог в Instagram.

Вакуліна каже, що цей аспект напружений, тому дуже грубо відбувається зіткнення старого і нового світу.

"Руйнування того, що вже віджило себе, боротьба за свободу, нервовий опір неминучої перебудови світу, нерозуміння з боку людей, стрес, ломка звичних економічних і політичних чинників. Зіткнення цих планет дають енергії, що нагадують землетрус, обвалення Евересту, сплеск до небес величезного підземного гейзера. Але уникнути цього не вийде", - зазначає вона.

Терзати будуть довго

"Другий шалун неба - квадрат Марс-Нептун буде терзати нас теж дуже довго. Попереду ще ретроградність (яка, до речі, лише загострить світові процеси), тому замість пари тижнів, як зазвичай, Марс застрягне в болоті Нептуна на два місяці, а потім навесні ще разочок нагадає про себе", - додала фахівець.

Астролог зазначає, що це дуже противний аспект.

"Особливо все це буде відчуватися в першу декаду жовтня, поки на небі буде висіти квадрат Марс-Нептун-Меркурій. Потрібна обережність з особистою інформацією і речами, тому що прокинуться аферисти та шахраї всіх мастей. Вірогідні крадіжки - як інформації, так і матеріального", - сказала Ангеліна Вакуліна.

Найневдаліші дні в жовтні

10-11 жовтня не варто багато довіряти людям. Вкрай складний час для поїздок (особливо по воді і закордон), покупок, підписання договорів.

Як уберегтися від помилок у жовтні

"Нам пощастило, що в першу половину жовтня на небі сформується гармонійна фігура - повітряний Трин з Марса, Сатурна і Сонця. Це дасть нам можливість правильної стратегії, тверезо мислення, усвідомленого просування до цілей. Правильно вивірені кроки вбережуть від помилок. Спокій, терпіння, самоконтроль, неупереджений погляд на життя, дотримання підготовленого плану допоможе в роботі, бізнесі, на політичній арені і в нагальних справах", - сказала астролог.

Коридор затемнень в жовтні і повний місяць

"Ще один момент, від якого сховатися можна тільки десь на інших планетах - це коридор затемнень. Він почнеться з повного місяця 9 жовтня, яке вогняною хвилею струсоне наші душі. І 9-те число може бути дуже напруженим", - говорить Вакулина.

Повний місяць в Овні - це стрімкий і войовничий рух вперед, енергія лідерів і тих, для кого немає перешкод.

Завдання для всіх поблизу цих днів - зберігати гармонію у відносинах, душі, спиратися на компроміси, контролювати особистий егоїзм, не руйнувати те, що дорого.

Друга половина жовтня буде жорстка

"Тому варто прислухатися до мирної парочки - Сонце+Венера, які весь місяць в з'єднанні, а до 23 жовтня перебуватимуть у Терезах. Це шанс на співдружність, партнерські відносини, єдність в особистих і ділових відносинах. Сонце і Венера потрапляють під важкі енергії Плутона, від яких довго не позбудуться - спочатку його квадрати (максимум 16-22 жовтня), а потім з 23 числа вони пліч-о-пліч шатнуть на знак Скорпіона, загострюючи економіку, емоції, відносини і свідомість", - йдеться в прогнозі астролога.

Молодик і затемнення в жовтні

"Далі молодик, а заодно і перше затемнення осіннього сезону. Воно відбудеться 25 жовтня у знаку Скорпіона, який не визнає ніяких компромісів. Сонячне затемнення завжди щось починає, запускає новий виток. І багато в чому події цього періоду стосуватимуться безпеки, відносин всіх форматів і фінансів", - говорить Вакуліна.

Гороскоп для України

Нагадаємо, астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Також, за словами астролога, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти