Місячний гороскоп на тиждень 31 січня - 6 лютого: Ракам - обман, Левам - зміни в житті, Стрільцям - борги

Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Кому зі знаків варто бути уважними на дорозі - читайте в гороскопі Главреда.

31 січня - період спадного Місяця. Гарний час для пошуку заняття до душі або прихованих талантів. Молодик - 2 лютого – не найкращий час для спілкування з оточуючими, займіться звичними справами, які допоможуть відволіктися від сумних думок. Період з 2 по 6 лютого - зростаючий Місяць. Час дізнаватися щось нове і отримувати знання.

Про те, як уберегти себе від неприємностей в період молодика, читайте в матеріалі: Молодик в лютому 2022: що не можна робити, щоб не накликати біди.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам не слід приховувати свої почуття. У цей період можна зізнаватися людям, до яких відчуваєте непідробний інтерес. Проявіть ініціативу і зробіть перший крок до зближення. Побалуйте свого партнера. Романтична вечеря і освічення в коханні можуть наповнити вечір незабутніми емоціями. Вихідні у вас будуть насиченими приємними моментами і радісними подіями.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні розміреність, неспішність і розважливість стануть вашими ключами успіху. Важливі рішення приймайте, ретельно все обдумавши. Не дозволяйте оточуючим вас квапити навіть по дрібницях. Варто сконцентруватися на першорядному, і не витрачати свій час на порожні розмови. Відволікаючись на сторонні речі, ви можете зробити серйозну помилку. Не виключені сварки і розбіжності з близькими людьми.

Читайте такожГерой не мого роману: названі найгірші чоловіки за гороскопом


Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

Емоційний фон цього тижня стабільністю Близнюків не порадує. Ви будете схильні до перепадів настрою, а будь-яке необережне слово може спровокувати образи. Якщо спілкування з оточуючими не задається, сконцентруйтеся на професійній діяльності. Це хороший період для довгострокового планування і постановки цілей. У понеділок і вівторок – ви в центрі уваги протилежної статі, сміливо вирушайте на побачення.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

У період молодика і зростаючого Місяця Ракам потрібно бути гранично уважними з малознайомими людьми. Підвищується ризик обману і маніпуляцій. Варто бути обережніше з витратами, імпульсивні покупки можуть спустошити бюджет. Сприятливий період, щоб позбутися від шкідливих звичок.

Читайте такожГороскоп Таро на тиждень 31 січня-6 лютого: Скорпіонам - гроші, Водоліям - втрати, Рибам - зміни

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

Зірки обіцяють Левам приємні зміни в найближчому майбутньому. Однак для цього не варто сидіти склавши руки і сподіватися на удачу. Потрібно докласти максимум зусиль, щоб ці життєві зміни вас порадували. Пам'ятайте, що ваші друзі готові допомогти в скрутну хвилину. Ви завжди можете розраховувати на їх підтримку. Єдиний мінус тижня - відносини з дітьми стануть приводом для хвилювання.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Дівам варто провести серйозну роботу над помилками. Згадайте всі події вашого минулого і прорахунки, які ви допустили. Потрібно проаналізувати кожну неприємну ситуацію і винести цінні уроки. Утримайтеся від порожніх обіцянок і не піддавайтеся на емоції.

Читайте такожКазкове везіння і здійснення бажань: для кого зі знаків дата 22.02.2022 стане щасливою

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

У період молодика і зростаючого Місяця Терези не будуть скаржитися на поганий настрій. Розташування планет сприятливе і заряджає вас позитивною енергією. Використовуйте її собі на користь, влаштовуйте ділові зустрічі і вирішуйте важливі питання. На початку тижня не виключені вигідні пропозиції. На цьому тижні зростають шанси зустріти свою другу половинку і закохатися!

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні невтомні і цілеспрямовані Скорпіони повинні зменшити оберти і звернути увагу на здоров'я. Воно не підводить, але варто пам'ятати про профілактику. Пройдіть плановий огляд. На роботі не варто звалювати все на свої плечі. Займіться виконанням звичних обов'язків, не вплутуйтеся в нові проекти.

Читати такожМісячний календар стрижок на лютий 2022: найвдаліші дні для нової зачіски і фарбування

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

У період зростаючого Місяця у Стрільців будуть дещо натягнуті відносини з родичами. Щоб уникнути конфліктних ситуацій варто проявити максимальну тактовність, обходячи гострі кути. Не варто на цьому тижні пов'язувати себе боргами і кредитами, ця історія буде вас обтяжувати в майбутньому. Краще не полінуйтеся пошукати можливості для додаткового заробітку.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козероги точно не занудьгують. Вже з самого початку вас чекають серйозні, але приємні домашні клопоти. А на роботі варто приготуватися до того, що обов'язків стане більше. Однак у вас вийде впоратися з усім і навіть допомогти колегам у вирішенні складних питань. Проявіть уважність на дорозі, особливо за кермом.

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні не найкращим рішенням стане початок дієти. Вам буде складно втриматися від спокус, є ризик, що ви зірветеся, і будете картати себе. Відкладіть це на більш сприятливий період. У понеділок зірки обіцяють зустріч з людиною, яка зіграє важливу роль у вашому житті.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

На робочому місці вас чекають не найприємніші сюрпризи. Не відвертайтеся поки з колегами. Зверніть увагу на власну сім'ю - вони потребують вашої любові і турботи. Але і про себе не забувайте! Побалуйте себе приємними дрібницями, це допоможе відновити життєву енергію.

Читайте також:

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти