Ретроградна Венера 2021-2022: дати і що категорично не можна робити

Венера буде ретроградною з 19 грудня по 29 січня / Фото pixabay.com

Венера розвернеться в ретроградний рух з 19 грудня 2021 року й рухатиметься назад до 29 січня 2022-го. У ці півтора місяця її вплив дуже посилиться.

З 19 грудня 2021 Венера розвертається в ретроградний рух і задкуватиме назад по 29 січня. Будь-яка планета в цей період невпевнена, вона уповільнює рух і знаходиться ближче до Землі, тобто посилюється її вплив. Венера - планета любові, краси, стосунків , комфорту і грошей. А значить саме на ці сфери вона і впливатиме.

Астролог з 20-річним стажем з Австралії Анжела Перл розповіла на своєму Youtube-каналі, що можна і що не варто робити, поки Венера буде ретроградною.

Передусім експерт зазначила, що до того, як Венера повернеться, вона почне поступово сповільнюватися. А значить будуть сповільнюватися і ті процеси, за які вона відповідає. Наприклад, відкладатимуться угоди, затримуватимуться фінансові надходження.

Анжела Перл додала, що в період з 18 листопада по 2 березня Венера буде кілька разів з'єднуватися з Плутоном. Таким чином, в цей період у багатьох знаків Зодіаку відбудеться трансформація в сфері стосунків, фінансів, доходів, романтичного і бізнес-партнерства.

Читайте такожРетроградна Венера 2021 вдарить по здоров'ю - на що звернути увагу

Ретроградна Венера - що не можна робити

З 19 грудня і по 29 січня не можна реєструвати шлюб. Венера символізує любов, тому період, коли вона рухається в зворотному напрямку, це не найкращий час для реєстрації стосунків. При цьому весільне свято влаштовувати можна. Астролог радить відгуляти весілля, а підписання документів про шлюб перенести на інший час.

Коли Венера ретроградна, не рекомендується проводити маніпуляції із зовнішністю, робити пластичні операції, відвідувати стоматолога для того, щоб зробити красиву посмішку. Небажані навіть уколи краси.

У період ретрогадної Венери не варто розпочинати бізнес. Також небажано купувати ювелірні прикраси та витвори мистецтва. Водночас, період ретро Венери вдалий для того, щоби віддавати борги, погашати кредити. Є шанс знайти втрачену річ.

Читайте такожГороскоп на картах Таро на грудень 2021 для водних знаків Зодіаку - Скорпіонів, Риб, Раків

Минулого разу Венера була ретроградною в такому ж положенні в знаку Козерога в кінці 2013 року - на початку 2014-го.

"Згадайте, що тоді відбувалося у вашому житті. Все, що пов'язано зі стосунками або з грошима, або вирішувалися якісь питання комфорту, схожі моменти можуть програтися і зараз», - зазначила фахівець.

У травні-червні 2020 року Венера також була ретроградною, але в іншому положенні. Анжела Перл каже: те, що тоді ви почали, може завершитися з 19 грудня 2021 по 29 січня 2022 року. Це може бути завершення якогось проекту, ви можете переробити щось, тому що Вам колишній варіант більше не подобається, тому ви вирішите його поліпшити і поміняти.

Читайте такожРетроградна Венера 2021: астролог розповіла, чого чекати всім знакам зодіаку

Якщо ви з кимось познайомилися влітку 2020 року, то можете отримати пропозицію вступити шлюб. В цілому, ретро Венера хороша для підготовки чогось - можна дивитися, вибирати, приміряти, але документи краще підписувати вже після 29 січня.

Раніше Анжела Перл склала гороскоп на картах Таро на грудень 2021 для повітряних знаків - Терезів, Водоліїв і Близнюків, а також гороскоп на картах Таро на грудень 2021 для земних знаків - Тельців, Дів, Козерогів.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти