Астролог розповів, що зірки обіцяють людям у січні-2023

31 грудня 2022, 10:59
Як говорить відомий астролог Влад Росс, в січні майбутнього року зірки сприятимуть тому, щоб люди більше відпочивали і розслаблялися.
Влад Росс, гороскоп 2023
Астролог розповів, що зірки обіцяють людям у січні-2023 / фото УНІАН, https://ua.depositphotos.com

У січні майбутнього року зірки сприятимуть відпочинку і розслабленню людей. Про це розповів Главреду відомий астролог Влад Росс.

"У січні майбутнього року зірки сприятимуть відпочинку і розслабленню людей. Також сприятливим період буде для вибудовування дружніх і любовних відносин. Перші три тижні січня будуть сприятливі для завершення розпочатих раніше справ і підведення підсумків, звернення до минулого і виправлення помилок. А ось з поїздками і подорожами в цьому місяці доведеться почекати, перенісши їх на більш вдалі дати. Така астрологічна погода буде пов'язана з впливом двох планет – Марса і Меркурія, які в січні будуть перебувати в ретроградному Русі. Ряду знаків Зодіаку січень готує вельми приємні подарунки, а ось чотирьом знакам слід приготуватися до нелегкого періоду", − сказав астролог.

Нагадаємо, раніше Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 року нас чекає знакова подія - перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому. Ця важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти