Астролог спрогнозувала, яка дата в січні 2023 буде дуже небезпечною

2 січня 2023, 10:39
Астролог Перл каже, що погані події цілком можуть супроводжувати людей і раніше, і пізніше − адже є ще й тіньовий період ретроградного Меркурія.
Перл, Астрологія
Астролог спрогнозувала, яка дата в січні 2023 буде дуже небезпечною / колаж фото https://ua.depositphotos.com

Останній цикл ретроградного Меркурія 2022 розпочався 29 грудня і продовжиться аж до 18 січня - про це у своєму прогнозі заявила відомий астролог Анжела Перл.

"Ретроградний Меркурій буде повертатися з 24 градуса Козерога в 8 градус, і потім знову від 8 до 24. Тіньовий період буде до 7 лютого 2023 року. З 18 січня вже справи почнуть просуватися вперед, але, якщо ви хочете почати щось дуже важливе і надовго, тоді бажано не починати це до 7 лютого", - сказала Перл.

Астролог каже, що погані події цілком можуть супроводжувати людей і раніше, і пізніше − адже є ще й тіньовий період ретроградного Меркурія.

Перл каже людям − якщо немає можливості відкласти важливі справи на період після 7 лютого, то їх можна намітити на будь-який день, крім 8 лютого-дати розвороту планети.

"Дати розвороту Меркурія є найбільш несприятливими. Літаки можуть затримуватися, ви можете потрапити в пробку і не встигнути на поїзд, машина може зламатися, можете забути вдома паспорт. Або будете в цей день щось бронювати і помилково вкажіть не той місяць або не той рік. Якісь такі прикрі помилки можуть бути", - підсумувала астролог.

Нагадаємо, раніше Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 року нас чекає знакова подія - перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому. Ця важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти