Буде доленосна дата: астролог спрогнозувала, коли ЗСУ звільнять безліч українських земель

16 жовтня 2022, 08:57
Значна частина територій України буде повернута до 30 жовтня 2022 року. Такий прогноз зробила астролог Олександра Івашина.
Астрологія, війна
Астролог спрогнозувала, коли ЗСУ звільнять безліч українських земель / колаж фото УНІАН, slovofraza.com

Солідна частина районів України, тимчасово окупованих ворогами, буде повернута вже до 30 жовтня. Відповідний прогноз на своїй сторінці в Facebook опублікувала відомий астролог Олександра Івашина.

"30 жовтня потрапляє в доленосний період коридору осінніх затемнень, а значить, майже весь період ретроградного Марса буде фатальним – для когось обернеться щасливим фатумом, а для когось буде фатальним [...] Якщо коротко, то можна вважати, що у військових діях може бути закріплення на досягнутому, тобто, контрнаступ наших військ буде продовжуватися, але не настільки активно. І тут причиною можуть бути не тільки погодні умови, а й армійські перегрупування, а також рішення логістичних та інших завдань. До того часу вже значна частина територій, ймовірно, буде повернута. У ці дати утворюється аспект квіконс між Марсом і Плутоном в Козерозі. А ми пам'ятаємо, що війна почалася практично на з'єднанні цих двох планет. Масштабний наступ призвів до захоплення територій. І ось на одній з вершин петлі утворюється квіконс. А це аспект повернення і бумеранга. Так що висновок напрошується сам", - говорить вона.

Також астролог каже, що саме період ретроградного Марса, по всій видимості, стане часом помітного переозброєння і перенавчання ЗСУ. А ось в країні-агресорі, РФ, проблеми будуть тільки наростати.

"Період ретроградного Марса може бути часом значного переозброєння і перенавчання нашої армії, що в подальшому відразу позначиться на третьому, завершальному етапі петлі. У цей період може бути перегляд деяких стратегій і вироблення нових тактичних прийомів. Продовження інформаційної війни. Можна тільки собі уявити, що почнеться у ворожому інформаційному полі! Сварки, скандали, активізація агресії і звинувачень на адресу своєї верхівки і один одного. Різка зміна думок і наративів. Ну і інше, в цьому роді. А то і протестний рух якийсь", - підсумував він.

Гороскоп для України

Нагадаємо, астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більш того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти