Що категорично не можна робити в будинку: ТОП-3 жахливих помилок

26 листопада 2021, 07:58оновлено 26 листопада 2021, 09:28
Варто пам'ятати, що будинок - це ваше дзеркало.
Що категорично не можна робити в будинку: ТОП-3 жахливих помилок
Головні помилки в дизайні / elledecoration.ru

Кожен будинок різний по-своєму. І немає ідеального декору житла, яким би красивим воно не здавалося. У світі повно ідей і протиріч щодо кожної теми. І твердження: "На смак і колір товариша немає " доводить цю істину.

Однак люди схильні набагато частіше помічати чужі промахи і невдачі чого б вони стосувалися. У тому числі інтер'єру та його декору.

Главред зібрав добірку найжахливіших промахів в оформленні житла, щоб допомогти господарям уникнути найпомітніших помилок в інтер'єрі.

1. Меблі вздовж стін. Це "совковий" відблиск дизайну, який на сьогоднішній день вважається несмаком. Якщо ви хочете зіпсувати свій будинок – сміливо можете ставати стіл і диван біля стіни. Тому, краще вибрати для цих меблів більш вдале розташування. Це може бути центр або кут кімнати. Стіл гарно виглядатиме біля вікна, але не близько до нього, а, щоб можна було без зусиль поглянути на світ ззовні.

2. Змішування різних кольорів. Це ще одна найпоширеніша помилка в інтер'єрі. Не варто робити з кімнати базар. Якщо ви не прихильники одного кольору – сміливо використовуйте в інтер'єрі відтінки основної колірної гами.

3. Каламбур з декору. Якщо ви хочете перетворити своє житло в блошиний ринок - можете прикрасити кожну стіну різними кольорами, орнаментами і текстурою. Однак, якщо бажаєте зберегти смак дизайну – утримайтеся і концентруєтеся на одній тематиці. Принцип - чим більше, тим краще-це не про дизайн.

Що категорично не можна робити в будинку: ТОП-3 жахливих помилок
Головні помилки в дизайні

Підсумовуючи, відзначимо, вибір інтер'єру - це справа виключно господарів. Однак, варто пам'ятати, що будинок – це ваше дзеркало.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зробити незвичайну перегородку у вітальні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти