До 10 грудня є ризик залізти в борги: астролог Росс назвав найнебезпечніші для фінансів дати цього місяця

1 грудня 2022, 12:52оновлено 1 грудня 2022, 14:31
Покупки краще робити до 27 грудня, поки Меркурій не стане стаціонарним, зазначає астролог.
Влад Росс, деньги, долги
Астролог Росс назвав найнебезпечніші для фінансів дати цього місяця/ pixabay.com, УНІАН, Главред

Астролог Влад Росс повідомляє, що фінансові питання у першій декаді грудня 2022 року не порадують. До 10 грудня потрібно бути максимально обережними, адже є ризик розтринькати гроші і "вляпатися" у борги.

Про це Росс попередив у гороскопі на останній місяць 2022 року. Він назвав дати, які можуть бути особливо небезпечними для фінансових операцій цього місяця.

"До 10 грудня Венера буде досить напруженою в знаку Стрільця, а це ризик витрачати гроші на непотрібні речі або переоцінити свої можливості і залізти в борги", – зазначає астролог.

Він наголосив, що у ці дні не варто вірити обіцянкам про великий прибуток, адже такі обіцянки можуть виявитися далекими від реальності.

Ситуація з фінансовими ризиками може стабілізуватися лише після перших десяти днів грудня.

"Після 10 грудня ситуація для витрат і вкладень буде більш вдалою. Венера в знаку Козерога господарська та економна, не тринькає гроші, як і перебуваючи в Діві або Тельці. Покупки краще здійснювати до 27 грудня, поки Меркурій не стане стаціонарним", – спрогнозував Росс.

Нагадаємо, астролог Влад Росс у гороскопі на грудень-2022 розповів, хто опиниться серед лузерів і щасливчиків місяця. Для Діви, Козерога та ще двох знаків зодіаку останній місяць року буде дуже вдалим, зазначає він.

Раніше астролог Ганна Карпєєва зазначала, що у 2026-2027 роках планети зійдуться так, що це може потягнути за собою зміну світового порядку, світових лідерів, а також створення нового союзу країн, подібного Євросоюзу. Проте зміни у світовому порядку можуть спричинити нову війну у 2030 році.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти