Будинок буде пахнути затишком: наймодніші шпалери у 2022 році

10 січня 2022, 22:16
Є ряд відтінків і візерунків, які допоможуть зроблять будинок прикладом для наслідування дизайнерів.
1641845615-1424.jpg
Наймодніші шпалери в 2022 році / Instagram

Шпалери - легкий і бюджетний спосіб змінити інтер'єр будинку. Але і їх слід вибирати правильно, а головне - в ногу з модою. 2022 рік диктує нові модних течіях, і декор житла в цьому не виняток.

Главред зібрав головні факти про тренди цього року, на які слід звернути увагу, якщо ви хочете, щоб ваш будинок був стильним і оригінальним.

Міські джунглі. Цей стиль в моді вже кілька сезонів поспіль. Зараз в тренді шпалери з великими квітковими візерунками. Це можуть бути зображення бананових і пальмового листя, за якими ховаються екзотичні птахи та інші цікаві тварини.

Важливо доповнити інтер'єр в такому стилі живою зеленню, тому не забудьте розставити вазони, або ж доповнити інтер'єр елементами з натуральних матеріалів.

Екостиль. В тренді 2022 року екологічні рішення. Особливо для спальні. Крім красивого вигляду, вони дозволяють стінам дихати, а значить - ви можете бути спокійними за своє здоров'я і ефективний сон. Найкраще віддати перевагу "старим добрим" паперовим шпалерам.

Жива природа. Птахи, фламінго або метелики - наймодніші шпалери 2022 року. Також в тренді декор стін з тематикою підводного світу.

Ніжні мотиви. Наймодніші кольори шпалер 2022 року-Білий, пастельний і ніжно-рожевий. Ці милі відтінки зроблять ваше гніздечко теплим і затишним, а головне - універсальним для підбору меблів.

Нагадаємо, раніше писав Главред, як підібрати красиву і якісні, але дешеві меблі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти