Екстрасенс спрогнозував, що чекає українців взимку і коли буде перемога над РФ

31 серпня 2022, 21:15
Україна отримає перемогу у війні з Росією, але країні належить пройти непростий шлях. Взимку в окремих регіонах очікуються проблеми, каже екстрасенс.
гороскоп війни
Екстрасенс спрогнозував, що чекає українців взимку і коли буде перемога над РФ/ Фото УНІАН , pixabay.com

Україна переможе у війні з Росією, але нашій країні належить пройти непростий шлях. Про це в інтерв'ю УНІАН заявив відомий екстрасенс і фіналіст шоу "Битви екстрасенсів" Роман Шептицький.

За його словами, зима не буде катастрофічною, але на південному сході України можуть виникнути проблеми зі світлом і газом.

"Людей вже просять евакуюватися (у південно-східних регіонах – Главред). А по всій Україні я не бачу серйозних проблем. Голоду не буде", – зазначив він.

Шептицький додав, що окупанти будуть мстити Україні за кожну поразку у війні, над низкою областей "нависне" загроза мінувань і терактів. У небезпеці-Хмельницька, Львівська, Рівненська, Івано-Франківська, Вінницька, Полтавська області та Київ. Крім того, північні області країни теж будуть страждати від обстрілів окупантів.

"В Україні може бути неспокійно від трьох до восьми років. Але це не означає, що протягом усього цього часу будуть активні бойові дії. Нам дуже необхідна світова допомога, той же ленд-ліз. Тоді у нас будуть всі можливості і небо закрити, і позбутися від повітряних тривог. Поки можу сказати, що Україна обов'язково переможе", – підкреслив він.

Нагадаємо, раніше таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська вважає, що російський диктатор Володимир Путін, який розв'язав війну проти України, хоче перемоги і буде шукати шляхи, щоб сісти за стіл переговорів. Згідно з прогнозами, переговори між Україною і РФ відбудуться, але це буде пізніше. Переговори почнуться лише після того, як російські окупанти почнуть відступати.

Переможниця Битви екстрасенсів Олена Курилова вважає, що Україна переможе Росію у війні, але цього досягти буде дуже важко, без великої кількості жертв не обійдеться.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти