"Затверджено вищими силами": екстрасенс спрогнозував, скільки триватиме війна

29 серпня 2022, 15:37
Згідно з прогнозом екстрасенса Романа Шептицького, достатньою мірою активні бої в районі Донбасу можуть тривати протягом усього наступного року.
гороскоп війни
Екстрасенс спрогнозував, скільки триватиме війна / фото УНІАН, pixabay.com

Колишнього спокою в Україні не спостерігатиметься ще довго ‒ період турбулентності займе від трьох до восьми років. Але це аж ніяк не означає, що всі ці роки будуть бойові дії між ЗСУ та російськими окупантами. Такий прогноз зробив відомий екстрасенс Роман Шептицький, повідомляє "УНІАН".

"В Україні може бути неспокійно від трьох до восьми років. Але це не означає, що протягом усього цього часу будуть активні бойові дії. Нам дуже необхідна світова допомога, той самий лендліз. Тоді у нас будуть всі можливості і небо закрити, і позбутися від повітряних тривог. Поки можу сказати, що допомога буде, і Україна обов'язково переможе. Це вже затверджено вищими силами", - сказав екстрасенс.

Згідно з прогнозом Шептицького, активні бої на Донбасі можуть тривати протягом усього наступного року. Більш того, війна в цьому регіоні може взагалі в черговий раз перейти в заморожений конфлікт.

"Але хочу зазначити: коли вирішиться питання щодо звільнення півдня України, то загроз ракетних ударів буде менше. І тоді ж знизиться менша ймовірність нападу з боку Білорусі", - підсумував екстрасенс.

Нагадаємо, раніше таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська вважає, що російський диктатор Володимир Путін, який розв'язав війну проти України, хоче перемоги і буде шукати шляхи, щоб сісти за стіл переговорів. Згідно з прогнозами, переговори між Україною і РФ відбудуться, але це буде пізніше. Переговори почнуться лише після того, як російські окупанти почнуть відступати.

Переможниця Битви екстрасенсів Олена Курилова вважає, що Україна переможе Росію у війні, але цього досягти буде дуже важко, без великої кількості жертв не обійдеться.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти