Буде дуже важко: яких подій чекати в Україні восени та взимку - прогноз екстрасенса

29 серпня 2022, 10:10оновлено 29 серпня 2022, 11:03
Війна в Україні та бойові дії будуть заморожені з середини вересня. Потім почнеться період хаосу, кінець осені буде складним, свідчить гороскоп 2022.
гороскоп війни
Гороскоп війни говорить про те, що бойові дії будуть заморожені з середини вересня / Фото УНІАН, pixabay.com

Фіналіст шоу Битва екстрасенсів Денис Маклашевський склав гороскоп для України. Згідно з прогнозом, осінь і зима будуть дуже складними для українців.

Війна в Україні та бойові дії будуть заморожені з середини вересня, розповів астроексперт на своєму YouTube-каналі Прогноз.

"Осінь буде дуже важкою. Особливо кінець осені. Я зараз не говорю про вересень, вересень зробить невеликі посмішки. І за всіма можливими розкладами, ця радість буде минущою на початку місяця. На Україну чекає період хаосу. Перечекати щось, а потім щось почнеться. Щось більш посилене... Нам потрібно бути більш готовими", - попередив екстрасенс.

відео дня

Маклашевський також озвучив гороскоп на зиму 2022. За його словами, це буде важкий період для громадян України. Одна з причин, через яку українцям буде важко, це брак фінансів.

Як повідомляв Главред, таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська вважає, що російський диктатор Володимир Путін, який розв'язав війну проти України, хоче перемоги і шукатиме шляхи, щоби сісти за стіл переговорів. Згідно з прогнозами, переговори між Україною та РФ відбудуться, але це буде пізніше. Переговори почнуться лише після того, як російські окупанти почнуть відступати.

Переможниця Битви екстрасенсів Олена Курилова вважає, що Україна переможе Росію у війні, але цього досягти буде дуже важко, без великої кількості жертв не обійдеться.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти