Екстрасенс спрогнозувала, коли варто чекати перемоги України у війні

10 січня 2023, 11:54
Екстрасенс Марія Тиха зробила прогноз щодо війни в Україні і спробувала відповісти, коли українська армія переможе російських ворогів.
ВСУ, Астрологія
Екстрасенс спрогнозувала, коли варто чекати перемоги України у війні / колаж фото УНІАН і Flickr / Aisha Singh

Є ймовірність, що в березні 2023 року варто чекати помітного відступу російських окупантів на фронтах україно-російської війни. Про це в коментарі порталу PeopleLife сказала відома екстрасенс і ясновидиця, фіналістка реаліті-шоу "Битви екстрасенсів" Марія Тиха.

Спеціалістка з астрології вирішила прокоментувати заяву керівника української розвідки Кирила Буданова, який повідомив про те, що в березні 2023 року бойові дії між ЗСУ та окупантами будуть дуже лютими.

"Щодо того, що перемога буде. Ну, дай Бог, щоб вона була в березні. Всі цього чекають. Але все ж таки я схиляюся до того, що взимку буде загострення", −каже Тиха.

Крім того, екстрасенс зробила ще один розклад на картах Таро щодо весняних боїв. Випали карти Сонця і правосуддя. Тиха каже - це означає, що перемога, швидше за все, буде в теплу пору року.

"Випадає карта правосуддя. Може таке бути, що Росія в березні відступить. У будь-якому випадку карта Сонця випадає, тобто перемога повинна бути в теплу пору року, це 100%", - сказала вона.

Астрологічні прогнози:

Раніше астролог Влад Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 року нас чекає знакова подія - перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому.

Важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти