Гороскоп на 2022 рік: від китайського до фінансового – яким знакам пощастить найбільше в Новий рік 2022

1 січня 2022, 14:40оновлено 3 лютого 2022, 19:00
Добірка гороскопів на 2022 рік від Главреда.
гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік / depositphotos.com/

2021 рік був досить непростим з новими штамами коронавірусної інфекції, ретроградними Меркурієм і Венерою, які постійно впливали на наш настрій і несподіваних поворотів долі, які змушували похвилюватися. Однак 2022 - рік Чорного Водяного Тигра обіцяє докорінно змінити ситуацію.

Рік Тигра принесе зміни в життя багатьох представників зодіакального кола, проте підтримкою смугастого правителя року можуть заручитися діяльні і активні люди, які сміливо зустрічають зміни.

Китайський гороскоп на 2022 рік

Китайський Новий рік 2022 розпочнеться на початку лютого і триватиме до 23 січня 2023 року. Кому з представників східного гороскопу рік Тигра принесе удачу і процвітання, а кому доведеться докласти максимум зусиль, щоб домогтися бажаного.

Любовний гороскоп 2022

Романтичний гороскоп розповість, який місяць буде найбільш щасливим для початку відносин, і хто зі знаків в 2022 році зможе зустріти свою другу половинку, зіграти весілля або народити дитину.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Овна: доленосна зустріч, неймовірний успіх і кращі дні

Гороскоп для жінок на 2022 рік

Кому з представниць прекрасної статі вдасться досягти неймовірних кар'єрних вершин, а хто знайде себе в тихому сімейному щастя і побудує міцні відносини.

Слов'янський гороскоп на 2022 рік

Коли настає Новий рік у слов'ян і що він підготував своїм представникам: подолання перешкод і труднощів або нереальне везіння і благополучний рік без тривог і хвилювань.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Тільця: підвищення зарплати, доленосне рішення і кращі дні

Фінансовий гороскоп 2022

Кому зі знаків Зодіаку в рік Тигра пощастить примножити свій добробут, а кому доведеться гарненько попрацювати, щоб зберегти матеріальну стабільність, розповість фінансовий гороскоп на 2022 рік.

Гороскоп Таро на 2022 рік

Щоб дізнатися долю, можна звернутися до карт. Кому 2022 рік приготував приємні моменти і захоплюючі враження, а кому піднесе важливі життєві уроки і цінний досвід.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Близнюків: важливі події і кардинальні зміни

Дзеркальні дати 2022

Новий рік 2022 буде сповнений несподіванок і кардинальних змін, важливо не упустити потрібний момент. Які дні володіють найпотужнішою енергетикою і сприяють виконанню потаємних бажань, читайте в нашому матеріалі.

Найгірші дні 2022 року

Потрібно захистити себе від негативного впливу сонячних і місячних затемнень, які відбудуться в 2022 році. А також приготуватися до ретроградного руху маленьких, але дуже шкідливих планет, які можуть наробити шуму.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти