Хороших прогнозів щодо повернення захоплених районів немає: астролог виступив щодо майбутніх боїв

19 жовтня 2022, 17:00оновлено 19 жовтня 2022, 18:16
Відомий астролог Дмитро Уранус дав великий прогноз щодо того, які військові події будуть найближчим часом в Україні.
Астрологія, війна
Астролог дав прогноз з приводу боїв / https://ua.depositphotos.com/ і УНІАН

Атаки ЗСУ на окупантів в найближчий тиждень (аж до 25 жовтня) матимуть тільки невеликі результати. Такий прогноз опублікував на своїй сторінці в Facebook відомий астролог Дмитро уранус.

"З'єднання Сонця і місяця ‒ в надирі, 26 вересня, сприяє Києву для повернення втрачених територій, що вже відбулося. Безліч населених пунктів було відвойовано період з 26 вересня по 9 жовтня. Наступи в цей період дійсно були вдалі. У Карті повного місяця, вона в силі з 9 жовтня по 25 жовтня, таких оптимістичних прогнозів щодо повернення захоплених територій вже немає", ‒ сказав астролог.

Як говорить Уранус, ситуація ускладнюється ще й тим, що небесні світила склалися у вкрай рідкісну і складну комбінацію.

"Висхідні і кульмінаційні градуси зодіаку практично збіглися. Таке буває дуже рідко. І головне, збігся дуже важливий показник, над Києвом, в обох картах, був кульмінаційний ретроградний Юпітер в Овні (Юпітер в з'єднанні з "серединою неба" з боку дев'ятого будинку. [...] Те, що Юпітер ретроградний – це вказівка на запізнілу допомогу, на те, що Захід гальмує, і не діє на випередження. Масований обстріл України 10-11 жовтня підштовхнув західні країни для прискорення поставок ППО і додаткової військової допомоги. Мабуть без цього обстрілу Захід тягнув би і далі, і давав нам менше озброєнь. Схоже на Заході вміють працювати тільки з даністю, але зовсім не вміють діяти на випередження", ‒ підсумував Уранус.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більш того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти