Виконає бажання, приверне любов і відведе біду: для чого ставлять лаванду в будинку

24 травня 2023, 10:22оновлено 24 травня 2023, 12:53
Лаванда володіє великою магічною силою, з нею пов'язано безліч прикмет.
лаванда
Лаванда привертає добрі сили та красиву, піднесену любов / Колаж: Главред, фото: instagram.com/olenalavanda.ua.pl

Багатьом рослинам приписують особливі, майже містичні властивості, і лаванда - не виняток. У народі вважають, що ця неймовірно красива та ароматна квітка здатна виконувати бажання, поглинати злість і заздрість. Водночас лаванда приваблює добрі сили та красиву, піднесену любов.

Лаванда - прикмети

Вважається, що лаванда має велику магічну силу та здатна захистити від недоброзичливців. Ще в середні віки зародилася традиція вішати букетик з квітів лаванди біля входу в будинок, щоб захистити його від злих людей. Крім того, маги і чаклуни кладуть квіти лаванди в мішечок-оберіг, щоб відлякувати злих духів.

Допоможе лаванда і в любовних справах. Згідно з повір'ями, якщо розвісити у будинку пучки лаванди, то скоро можна зустріти свого судженого.

відео дня

У народі вважають: якщо перед розставанням з коханим дівчина покладе йому під подушку гілочку лаванди і загадає бажання, то воно обов'язково збудеться.

За старих часів дівчата перемішували лаванду з розмарином, вважаючи, що подібна суміш допоможе їм зберегти цнотливість. А заміжні жінки носили з собою гілочки лаванди для того, щоб завжди бути бажаними для своїх чоловіків.

Використовувати квітку можна і для проведення різних медитацій. Аромат рослини допомагає розслабитися, сконцентруватися на чомусь важливому і глибше заглянути в себе.

За допомогою лаванди можна очистити приміщення, в якому знаходиться людина. Наприклад, якщо регулярно пропалювати в будинку свічку з ефірною олією лаванди, то можна очистити енергетику від негативу і наповнити його чистотою, світлом, спокоєм.

Студентам можна брати з собою на іспит оберіг у вигляді мішечка, наповненого сухою лавандою. Рослина дозволяє зосередитися, загострює розум, надає впевненість у своїх знаннях і сприяє везінню в навчанні.

Талісман з висушеної лаванди також допоможе вдало пройти співбесіду.

Для чого ставлять лаванду в будинку

Чи можна тримати лаванду в будинку? Можна і навіть потрібно, адже ця квітка має масу позитивних властивостей.

Якщо горщик з лавандою поставити в спальню, то він принесе мир у стосунки подружжя.

Лаванда у вітальні сприятиме налагодженню діалогу між усіма домочадцями, а в дитячій – зміцнить зв'язки дітей та батьків.

Якщо поставити горщик з лавандою біля вікна, рослина допоможе нормалізувати енергетичний баланс і дасть відсіч недоброзичливцям.

Лаванда будинку в горщику вважається кращим засобом від втоми - вона допомагає швидко відновити сили після важкого робочого дня або складних переговорів.

Чи можна спати з лавандою

Лаванда вважається однією з кращих квіток, яку можна розмістити в спальні. Ця рослина має приємний аромат і відома своїми заспокійливими властивостями. Можна покласти мішечок з лавандою під подушку або поставити в кімнаті вазон з рослиною. В результаті можна позбутися від депресії, поганих думок і нічних кошмарів.

Якщо перед сном прийняти ванну з лавандовою олією, можна побачити віщий сон, в якому ви отримаєте відповіді на багато своїх питань.

Якщо лаванда засохла в горщику - що це означає

Якщо лаванда загинула, не варто засмучуватися. Згідно з прикметами, рослина відвела від вас біду, ввібравши весь негатив, який надходив зовні та зсередини будинку.

Раніше Главред писав, чим підгодувати герань в домашніх умовах і як змусити декабрист цвісти за допомогою всього лише двох пігулок з аптечки.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти