Як уберегти здоров'я у 2023 році: астролог дав цінні поради

21 грудня 2022, 18:23
У рік Кролика багато хто буде дуже гостро реагувати на стреси, що обов'язково позначиться на самопочутті.
Декор на Новий Рік 2023
Декор на Новий Рік 2023 / pixabay.com

Наближатися Новий 2023 рік - рік Чорного водяного Кролика. Найбільш затребуваними якостями в новому році будуть не сила і активність, а сексуальність, доброзичливість, вміння любити, гостинність і здатність вести мирні переговори.

Астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду зазначив, що в рік Кролика багато хто буде дуже гостро реагувати на стреси, що обов'язково позначиться на самопочутті.

"Та й війна не додає нам позитивних емоцій, і ми постійно перебуваємо в стресі. У 2023 році буде важливо стежити за тим, щоб пригнічений емоційний стан не позначався негативно на здоров'ї. Тому корисними будуть консультації астролога і психолога, а також використання психологічних технік", - зазначив Росс.

Астролог підкреслив, що в цьому році необхідно навчитися керувати своїми емоційними реакціями, адекватно висловлювати почуття, розуміти свою карму, а також отримувати знання про попередні втілення і завдання, що стоять перед нами в нинішній інкарнації.

Раніше астролог Влад Росс розповів, що потрібно встигнути зробити в грудні 2022 року кожному знаку Зодіаку, щоб закласти фундамент щасливого життя в 2023 році.

До того астролог заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти