Кишечнику і серцю не минути лиха: продукти, які не варто їсти натщесерце

5 листопада 2021, 00:40
Список надала тренер проекту" Зважені та щасливі " Марина Божемська.
сніданок
Тренер дала цінні поради / pixabay

Деякі впевнені, що на сніданок можна дозволити собі практично все, що завгодно, але деякі продукти краще уникати їсти натщесерце, щоб не було проблем зі здоров'ям і не погіршувати стан кишечника і стравоходу.

Тренер у проекті "Зважені та щасливі" Марина Боржемська на своїй сторінці в Instagram розповіла, від вживання яких продуктів натщесерце варто відмовитися.

Цитрусові

Апельсини та грейпфрути дратують порожній стравохід, тому стакан соку або половинка фрукта за сніданком — погана ідея. Проте це відмінне джерело вітаміну C, який стане прекрасним десертом після обіду або вечері.

відео дня

Банан

Нешкідливий фрукт, з'їдений натщесерце, може негативно вплинути на роботу серцево-судинної системи. Високий вміст магнію і калію також порушує калієво-магнієвий баланс і збільшує навантаження на серце.

читайте такожЛікарі назвали 5 найнебезпечніших для сніданку продуктуУ список "заборонених" продуктів також потрапили кава, газована вода, груші та гостра їжа.

Кишечнику і серцю не минути лиха: продукти, які не варто їсти натщесерце
Шкода кави на сніданок / instagram.com/uzelkova.marina/

"Всі ці продукти, намагаємося споживати після основних прийомів їжі. І все вище перераховане, додаємо в раціон після їжі", - пояснила Божемська.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти