Коли закінчиться війна і Україна відвоює Крим: новий прогноз астролога

25 липня 2022, 13:39
Як каже астролог Олексій Кириченко, війна в Україні не вщухне аж до березня майбутнього року. А наша країна вступить до Євросоюзу навесні 2024 року.
Астрологія, танк
Коли закінчиться війна і Україна відвоює Крим: новий прогноз Астрологія / УНІАН і ua.depositphotos.com

Український фахівець з астрології Олексій Кириченко розповів, коли саме закінчиться війна України проти Росії і чи можна закінчення боїв очікувати вже в нинішньому році. Про це він розповів на своєму YouTube-каналі, повідомляє УНІАН.

За прогнозом Кириченка, війна в Україні не вщухне аж до березня майбутнього року.

"Основні бойові дії і проблеми від війни закінчаться до березня 2023 року. Взимку до цього можуть бути економічні труднощі", — говорить астролог.

Ще рік знадобиться, вважає Кириченко, на те, щоб повністю встановився мир. Остаточно все втихомириться навесні 2024 року. І саме тоді ж можливий вступ України до Євросоюзу, прогнозує він.

Відвойовування районів України щодо окупантів відбуватиметься протягом 2023-2025 років (крім Криму ‒ його звільнення може затягнутися до 2026 року).

читайте такожГряде вирішальний бій: астролог назвала терміни перемоги України у війні

Нагадаємо, раніше астролог Ольга Медвецька зазначала, що нинішній етап війни закінчиться в кінці поточного тижня, але відразу ж почнеться новий період - ще складніший. Вона попередила про небезпеку посилення обстрілів з боку окупантів.

До того астролог і екстрасенс Анна Єфремова прогнозувала, що війна в Україні може затягнутися, але найголовніше - будь-яким способом вистояти до кінця року. У вересні бойові дії знизять обороти, але війна ще не закінчиться.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти