"Почали велику війну": астролог назвала 5 міст України, де чекати грандіозного бою і наступу

17 січня 2023, 05:20оновлено 17 січня 2023, 14:24
Астролог попередила, що Росія готує масштабний наступ, і ресурсів у них вистачає.
війна в Україні прогноз, гороскоп для України
Гороскоп для України / pixabay

Війна в Україні буде набирати хід. Як розповіла астролог Яна Тимощук, окупанти готують план по великому наступу.

"Загострення військових дій буде тоді, коли Марс стане активним. До 12 січня Марс перебував у ретроградному русі, зараз Марс знаходиться у своєму справжньому русі. Марс - це планета війни. На жаль, ми будемо бачити на полі військових дій запеклі конфлікти", - сказала астролог Тимощук у своєму прогнозі.

Вона зазначає, що Росія хоче зробити велику пустелю в одній з областей України.

Хто така Яна Тимощук

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

"Готується велика війна, ескалація буде. Особливо Донецька область, це будуть пустелі. У агресора є потенційна мета, знищення нашої нації", - сказала вона.

Які регіони України в небезпеці

"Донецька, Харківська, Запорізька, Київська, Дніпропетровська область, можуть бути наступи", - сказала Тимощук.

Крім того, потрібно бути обережним людям, які знаходяться біля кордонів. Житомир, Суми, Волинь, всі ці території можуть постраждати.

"Максимально потрібно буде виїжджати. Вони хочуть перерізати шляхи дороги та постачання зброї", - каже вона.

Астролог зазначає, що Росія продовжує тримати людей, як маріонеток.

"Цар (Путін - ред.) залишається при владі і відчуває себе впевнено. Залишається все так, як і є, навіть збільшується. З боку Росії ми будемо бачити посилення бойових дій. Велика війна готується. На жаль, на полі бою ми це побачимо", - сказала астролог.

Масштабний наступ

"Я можу сказати, що так, вони (окупанти - ред.) готувалися давно до масштабного наступу. У них вистачає ресурсів, щоб це зробити. Головна мета - сіяти смерті. Смертельні прильоти, попадання в ціль. Зараз йдуть точкові цілі, які вибираються. Все дуже може змінитися. У Росії йде перегрупування сил. Герасимова призначили головним, оскільки не було перемог у РФ на полі бою. Вони починають прискорено діяти, але їм все одно на військових, які у них є", - сказала вона.

Астролог зазначає, що це пекло ми пройдемо гідно.

"Росія намагатиметься домовитися про допомогу з іншими країнами. Але цей план не спрацює. Україна буде дуже багато втрачати, в плані енергетики. Стратегічні об'єкти почнуть втрачати ще більше. Будуть проблеми великі. Ми будемо готувати контрнаступ, і будемо чекати зброю, яку нам дадуть. Для нас важливе земельне питання, і ми будемо йти до кінця. Ми будемо мати якесь рішення. Рішення вже є на папері, але нам його не оголошують. Рішення вже є по тих територіях, які підуть в Російську Федерацію, і ті, які вже залишаться в Україні", - сказала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Влад Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 року нас чекає знакова подія - перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому.

Важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти