"Почнеться жорсткий наступ": астролог назвала переломний місяць війни і втечі росіян з України

14 січня 2023, 06:10оновлено 14 січня 2023, 08:43
За словами астролога, вже в березні ЗСУ можуть почати жорсткий наступ на фронті.
гороскоп для України, війна в Україні
Гороскоп для України / t.me/KOS_ZSU/105, pixabay

Війна в Україні триває і ЗСУ тримають найсильнішу оборону. Як зазначає астролог Еріка Роялс, ЗСУ вже зовсім скоро перейдуть у жорстко наступальний бій.

"12 січня Марс розгортається в прямий рух і дасть нам поступове наростання військової активності, яка досягає кульмінації в лютому. Березень - багато вказівок і переломний момент, після якого мир і перемогу вже спробуємо прощупати. Зазначу, що всі процеси інертні, і активні військові дії сходять нанівець поступово. Небезпека для життя Володимира Зеленського реальна. В оточенні є паршиві вівці, і знову треба переглядати найближче коло", - говорить астролог у своєму прогнозі.

Астролог зазначає, що після тряски 22 році почне поступово повертатися загальносвітова стабільність, але це процес декількох років.

"В Україні напруга спадатиме, а в інших країнах наростатиме, особливо після зміни кармічних вузлів 17.07", - додала Роялс.

Хто така Еріка Роялс

Еріка Роялс - астролог і таролог. Автор міні-підручника "Як вийти з кризи". Регулярно робить прогнози щодо ситуації в Україні та світі.

Вже в березні ЗСУ можуть почати жорсткий наступ.

"16.03 Марс остаточно вийде з петлі, і дії ЗСУ набудуть жорстко наступального характеру, Україна має великі шанси остаточно заволодіти ініціативою. Йде міць союзників, якою потрібно правильно розпорядиться. Але за допомогою йде і тиск до переговорів. Захід хоче кінця війни. Будуть переговори, можливо і неявні. Колективний Захід надасть підтримку серйозніше, ніж раніше", - додає вона.

При цьому астролог зазначає, що будуть великі перемоги, але високою ціною.

"Енергетика позбавлення, обмежень і скутості буде розсіюватися. Підуть нові перемоги. Так, високою ціною. Аспекти на небі збігаються з тими, що були 80 років тому, коли Україна сильно постраждала. Також у березні Сатурн заходить в знак Риб. Для України це ознаменується якоюсь слабкістю в законодавчій сфері, але піднімуться питання релігії. Піде активне повернення військовополонених, але також відкриються нові скандали, пов'язані з гуманітаркою та іншим нецільовим використанням допомоги", - говорить астролог.

За її словами, 15 травня Юпітер дасть нам ще великий фарт, пройдуть переговори щодо відновлення України.

"Вигідне становище, що говорить про повернення земель. З другої половини 2023 нас, і світ, чекає критичний аспект - швидше за все, загострення ситуації. Поки складно сказати, з чим це буде пов'язано. Прогноз по Україні однозначний - перемога, цілісність та незалежність", - зазначила астролог в прогнозі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Влад Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 року нас чекає знакова подія - перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому.

Важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти