Розпочнеться потужний наступ: відомий окультист назвав вирішальні дати війни - гороскоп для України

21 травня 2022, 19:48
Всі важливі і фатальні події будуть проходити і формуватися саме з кінця липня і серпень місяць.
гороскоп для України
Гороскоп для України / pixabay

Третя хвиля військових дій в Україні і її апофеоз почнеться з кінця липня, зачепить серпень і, швидше за все, торкнеться і середини вересня. Про це розповів російський філософ і окультист Андрій Космач у розмові з правозахисником Марком Фейгіним.

За його словами, в Росії з кінця липня 2022 року слід очікувати великого, одного з найбільших в історії фінансово-економічного кризизу.

"З кінця грудня 21 року місячні вузли перейшли в знаки осі Телець - Скорпіон, де вони пробудуть до липня 23 року. І всі основні події, безпосереднім чином пов'язані з долею Росії і України будуть формуватися і реалізовуватися саме під впливом цих вузлів. Протягом усього цього півторарічного циклу особливу увагу слід приділити трьом коридорам затемнень. Ось перший коридор затемнень у нас завершився цієї весни: це квітневе і травневе затемнення. Наступне затемнення - це жовтень-листопад 22 роки, і, нарешті, найважливіша частина затемнень – сесія затемнень – це квітень і травень 23 роки. При цьому я хотів би звернути вашу увагу на так звану умовну середину між двома коридорами затемнень", - говорить він.

Всі важливі і фатальні події будуть проходити і формуватися саме з кінця липня і серпень місяць.

"З 30 липня по 10 серпня буде кульмінація з'єднання Північного вузла з Ураном в Тельці. 31 липня Марс входить в 19-ий градус Тельця, де буде знаходитися Уран. І пізно ввечері, точніше з 31 на 1 відбудеться точне з'єднання Марса, урану і Північного вузла. А 1 серпня ретроградний Сатурн перебуватиме на Місяці України. 7 серпня буде точна квадратура - Сатурн-Марс. Тобто відбудеться повернення до того, що було закладено в циклі 5 квітня 22 роки під час з'єднання Марса і Сатурна у Водолії", - повідомив філософ.

Андрій Космач зазначив, що Росію чекає серйозна фінансово-економічна криза. За словами Космача, у серпні-вересні у війні відбудеться докорінний перелом на користь України.

"Друге - це початок так званої третьої хвилі військових дій в Україні. Це буде третя фаза війни. Це не фінал - це апофеоз. Я повторюю, початок третьої хвилі якраз таки відбудеться з кінця липня, зачіпає повністю серпень і, швидше за все, торкнеться і середину вересня. Під час цієї третьої фази – апофеозу, повторюю – це не фінал, якраз відбудеться корінний перелом на користь України...", — повідомив він.

Коли закінчиться війна в Україні

Філософ також передбачив фінал війни і орієнтовний час її завершення.

"Цей прогноз складений трьома кращими в світі корифеями в області мунданної астрології. Це область астрології, що вивчає історичні та культурні тенденції, долі націй і великих груп людей, метеорологічні умови і землетруси та інші важливі світові події. І ось тепер ми переходимо до фіналу цієї спецоперації або війни. Фінал припаде на кінець, я повторюю - на кінець 22 роки і початок 23 роки. Точно - це січень, лютий і швидше за все - середина березня. Саме в цей час буде поставлена фінальна крапка – перемога України", — резюмував він.

читайте такожАстролог назвала дату, коли Україна оголосить про перемогу у війні

16 травня відбулося повне місячне затемнення. Як розповів астролог Дмитро Уранус, після цього Україну чекають тривожні наслідки. Це може означати новий виток насильства, вбивств, можлива нова ескалація військових дій.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв назвав дати, коли йтимуть самі важкі бої і чого чекати Україні в майбутньому. Астролог зазначає, що українці повинні готуватися до літа. Тоді бойові дії будуть вщухати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти