Чи завдасть Путін ядерного удару по Україні: астролог зробив прогноз

3 жовтня 2022, 13:10оновлено 6 жовтня 2022, 15:28
Астролог Дмитро Уранус звернув увагу на те, що диктатор Володимир Путін в той момент, коли висхідний ретроградний Плутон з'єднувався із зіркою Теребеллум.
Володимир Путін, астролог
Чи завдасть Путін ядерного удару по Україні: астролог зробив прогноз / УНІАН, pixabay.com

Відомий астролог Дмитро уранус стверджує - російський диктатор Володимир Путін може застосувати ядерну зброю у війні проти України. Тривожним прогнозом уранус поділився на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, сильний ядерний удар цілком імовірний вже найближчим часом.

Уранус звертає увагу на те, що диктатор Путін підписав документ про незаконну анексію територій України в той момент, коли висхідний ретроградний Плутон знаходився в першому будинку і з'єднувався із зіркою Теребеллум.

"Переклад назви цієї зірки буквально означає "війни на землі". Зірка, пов'язана з переломами, катастрофами. Дає невдачі, переслідування, нещастя, несподівані зміни на гірше", ‒ пише Уранус.

Він додав, що такий стан планет призведе до повної ізоляції країни-агресора ‒ Росії. І вона недарма знаходиться "під владою бога смерті і руйнування".

"Плутон в з'єднанні з АС обов'язково дасть Росії важку війну і величезну кількість жертв в найближчий рік, два. Це дуже руйнівний і фатальний аспект для Росії з новими захопленими територіями. Так само цей аспект Плутона говорить про реальну загрозу застосування Росією ядерної зброї. До такого повороту подій слід бути готовим, ймовірність дуже висока", - додав уранус.

Гороскоп для України

Нагадаємо, астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Також, за словами астролога, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Інші новини:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти