Тиждень буде палаючим пеклом: які міста бомбитимуть найближчими днями - гороскоп для України

1 листопада 2022, 21:22
Гороскоп для України на тиждень. Астролог попередила, де чекати небезпеки і що задумали окупанти.
гороскоп для України
Гороскоп для України / pixabay

Окупанти готують атаки на міста України. На початку листопада варто очікувати нових прильотом і неприємностей. Як говорить астролог Яна Езотеричка в прогнозі на тиждень з 31 жовтня по 6 листопада, варто очікувати хороших звісток і великої допомоги нашій країні.

"На цьому тижні Україна буде зберігати свої позиції. Можливо буде якийсь договір з іншими країнами. На поле бою випадає карта вогню. З 31 жовтня по 6 листопада може прибути сильна військова допомога. Можливо буде відхід військ, щоб накопичити ресурси. За 3-4 дні до місячного затемнення (8 листопада - ред.) можуть бути руйнування. Інфраструктура, будинки, мости, ТЕС, ГЕС, центр Києва, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків - це найгарячіші точки. Якщо ви розумієте, що важко, їдьте в обласні центри. Нові Прильоти на цьому тижні будуть, навіть туди, куди ще не долітало", - сказала астролог Яна Эзотеричка.

Київ

"На цьому тижні будуть якісь домовленості, щоб стабілізувати ситуацію в країні. Небезпека існує, але взяття столиці не буде. Однак Київ залишається одним з найнебезпечніших регіонів України", - йдеться в прогнозі.

Світловодськ

"В місті існує небезпека води. Можуть бути якісь сильних три прильоту або три удари. Досить важко", - сказала Яна Езотеричка.

Миколаїв

"У цьому місті будуть сильні втрати і смерті на цьому тижні", - сказала астролог.

Вона також відзначила два міста, де в період до 6 листопада будуть хороші новини.

"Львів і Полтава. Випадають хороші карти. Можна чекати добрих звісток і підтримки", - йдеться в прогнозі.

Астролог зазначила, що дуже важливо на цьому тижні дотримуватися всіх правил безпеки.

"Особливо це стосується в нічний час", - попередила вона.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти