"Ніякого новорічного перемир'я не буде": астролог про те, що станеться на фронті в грудні

1 грудня 2022, 16:25
Астролог Влад Росс не виключає, що Путін захоче влаштувати терор всьому світу 22.12.2022. Однак ЗСУ будуть жорстко знищувати російську армію.
Влад Росс, Путін, ВСУ
Влад Росс розповів про те, якою буде війна у грудні 2022 року / Колаж фото УНІАН, Reuters

Заключний місяць 2022 року – грудень - обіцяє не бути багатим на криваві події для України. Астролог Влад Росс стверджує, що Росія буде обстрілювати українські міста, проте ці атаки не будуть такими жорсткими і жахливими, як раніше. Про це він розповів в інтерв'ю Главреду.

Росс акцентував на тому, що найскладнішими днями для українців можуть виявитися вівторки і середи.

"Ще півмісяця буде зберігатися складна ситуація в плані ракетних ударів. Вівторки та середи будуть найбільш небезпечними для українців днями: вівторком керує Марс, а середою – Меркурій. Росії вистачить ще на два-три рази, щоб здійснити масований обстріл, а до Нового року нам стане набагато легше", - сказав Влад Росс.

Астролог розповів про те, що найпотужніші протистояння на фронті і запекла війна артилерією може початися саме в той момент, коли Юпітер буде перебувати в Овні. Ця потужна боротьба може початися прямо перед Новим роком в 20-х числах грудня. На новорічне перемир'я краще навіть не розраховувати.

"Овен - знак війни, а Юпітер – символ розширення. Ситуація на фронтах може погіршитися. Однак в результаті всього цього українська армія може просто знищити російські війська, і вони почнуть замерзати. Адже у російських військовослужбовців немає ні нормального зимового одягу, ні хорошого харчування, ні бронежилетів – нічого. ЗСУ потрібно скористатися цим моментом і знищити російських окупантів, коли всі російські військові нап'ються на Новий рік", - додав Влад Росс.

Астролог вважає, що Путін може влаштувати справжній терор всьому світу 22.12.2022 року. Росс не виключать, що російський диктатор може застосувати навіть ядерну зброю. Найнебезпечнішими днями будуть 22-23 грудня.

"Ванга застерігала, що потрібно боятися дат, в яких багато двійок, і 22.12.2022 – якраз одна з таких дат. Ну, і Путін би не був собою, якби не зіпсував католицьке Різдво. Тому велика загроза, що в ці дні може постраждати весь світ", - пояснив Росс.

Нагадаємо, астролог Влад Росс у гороскопі на грудень-2022 розповів, хто опиниться серед лузерів і щасливчиків місяця. Для Діви, Козерога та ще двох знаків зодіаку останній місяць року буде дуже вдалим, зазначає він.

Раніше астролог Ганна Карпєєва зазначала, що у 2026-2027 роках планети зійдуться так, що це може потягнути за собою зміну світового порядку, світових лідерів, а також створення нового союзу країн, подібного Євросоюзу. Проте зміни у світовому порядку можуть спричинити нову війну у 2030 році.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти