Перемоги ЗСУ та сильні обстріли там , де не чекали - гороскоп для України на вересень 2022

29 серпня 2022, 12:43
Восени українські захисники можуть почати звільняти захоплені росіянами території. Таролог попередила, що це буде складно.

Гороскоп для України, війна в Україні
Наприкінці вересня очікуються кардинальні зміни у війні, каже гороскоп для України / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Гороскоп на вересень 2022 свідчить про те, що в перший місяць осені на фронті очікуються кардинальні зміни. ЗСУ поступово почнуть звільняти окуповані регіони, однак це буде складно. Про це розповіла на своєму Youtube-каналі таролог і екстрасенс Рубіна Цибульська.

За її словами, окупанти можуть хаотично обстрілювати Україну. Причому "прильоти" будуть в тих регіонах, де їхня інтенсивність зараз не дуже велика.

Також нашій країні передадуть нову зброю, яку ми довго чекали. Захисники України продовжать завдавати ударів по складах і базах окупантів.

Коли буде перелом на фронті

Наприкінці вересня очікуються кардинальні зміни у війні - українські захисники можуть почати звільняти захоплені росіянами території.

"Наприкінці вересня очікуються особливі перемоги та успіхи ЗСУ", – сказала екстрасенс.

Як повідомляв Главред, фіналіст шоу Битва екстрасенсів Денис Маклашевський також склав гороскоп для України. Згідно з прогнозом, осінь і зима будуть дуже складними. Одна з причин, з якої українцям буде важко, це брак фінансів.

У свою чергу, переможниця Битви екстрасенсів Олена Курилова вважає, що Україна переможе Росію у війні, але цього досягти буде дуже важко, без великої кількості жертв не обійдеться.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти