Карма наздожене всіх: чого чекати і побоюватися у повню 12 серпня

10 серпня 2022, 06:09оновлено 10 серпня 2022, 06:55
Повня у Водолії натякає на те, що варто замислитися про зміни в житті, про те, чого слід позбутися, як стати вільнішими і почуватися комфортніше.
Влад Росс
У дні перед повнею буде непросто що-небудь планувати, попередив Влад Росс / Фото УНІАН, pixabay.com, ua.depositphotos.com

Повня у серпні 2022 року буде 12 числа, о 4:35 за Києвом. Повний Місяць буде в знаку Водолія й на жахливому хресті між планетами. Астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду розповів, чого чекати і чого побоюватися в дні до і після повні.

"Повний Місяць у Водолії натякає на те, що в найближчі два тижні варто замислитися про зміни в житті, про те, від чого слід позбутися, як стати вільнішими і почуватся комфортніше. Ця повня сприятиме звільненню мозку від нав'язливих тяжких думок, які забирають багато психічної енергії", - зазначив фахівець.

За його словами, період з 11 по 13 серпня – найгірший період для проведення операцій, медичних процедур і маніпуляцій.

Росс додав, що вузли в квадраті до повного Місяця свідчать про важливість цього часу – він буде сприятливим для вирішення кармічних завдань.

"Так, наприклад, якщо ви бачите, що ваш шлюб надламаний і фактично зруйнований, то це буде відповідний момент, щоби нарешті звільнитися від нього", - зазначив астролог.

Він застеріг, що в дні перед повнею буде непросто що-небудь планувати. Часто доведеться імпровізувати й приймати нові ситуації.

"Ця повня може принести втрати, але, тим не менш, воно зміцнить віру і допоможе зрозуміти справжні цінності – не нав'язані вам кимось, а особисті. У серпні буде важливо шукати компроміс між особистими бажаннями і вимогами колективу. До такого компромісу буде прийти не так просто, можливо, має бути активна боротьба, бунтарство, революція", - зазначив астролог.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на серпень 2022. За його словами, третій місяць літа буде спекотним і в прямому, і в переносному сенсі. По-перше, буде дуже спекотна погода. По-друге, на нас чекає емоційно складний період, коли трапляться важливі незворотні події.

Також Росс прогнозував, що серпень 2022 стане найнебезпечнішим місяцем для президента РФ Володимира Путіна в плані здоров'я, і назвав найкращі дні для повалення російського диктатора.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти