Ретроградний Марс 2023 може зупинити війну в Україні: астролог назвав терміни

24 грудня 2022, 00:40
Якщо Путін не погодиться на мир, то війна триватиме, і з другої половини січня можуть початися запеклі бої, свідчить гороскоп.
Влад Росс
Влад Росс розповів, як ретроградні планети вплинуть на події в Україні / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

У 2023 році всі планети виявляться ретроградними або статичними - це матиме певний вплив на події в Україні. Зокрема, ретроградний Марс може допомогти зупинити війну вже у січні. До яких ще подій варто готуватися, розповів астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду.

Ретроградний Меркурій 2023

Меркурій - швидка планета, вона встигне чотири рази розвернутися, а це значить, що чотири рази у нас буде шанс повернутися до старого, виправити помилки й переглянути наші рішення.

Коли Меркурій буде ретроградним, краще не робити жодних покупок, особливо не купувати техніку та електронне обладнання, не вирушати в подорожі, не підписувати важливих паперів, не оформляти фірми.

Періоди ретроградності Меркурія: 29 грудня – 18 січня, 21 квітня – 15 травня, 23 серпня – 15 вересня, 13 грудня – 2 січня 2024 року.

Ретроградний Марс 2023

Марс завершує свій ретроградний рух у січні 2023 року і більше не буде ретроградним близько двох років, зазначив Влад Росс.

"Тому є можливість зупинити війну якраз на Різдво, поки Марс ретроградний. Якщо Путін не погодиться на мир, то далі буде війна, і з другої половини січня можуть початися запеклі бої. Існує велика небезпека повторення наступу російських військ з півночі, з території Білорусі в період ретроградності Меркурія – з 29 грудня по 18 січня", - прогнозує астролог.

Ретроградна Венера 2023

З 23 липня по 4 вересня буде період ретроградності Венери, і в цей час краще не укладати жодних партнерських договорів та не підписувати шлюбні угоди.

"Загалом, ретроградність Венери, в першу чергу, стосуватиметься справ, які мають безпосереднє відношення до фінансів і партнерства. У другій половині літа нам належить переглядати справи, повертатися в минуле, аналізувати помилки і виправляти їх. Тому фінансові ситуації краще коригувати влітку", - порадив астролог.

Ретроградний Юпітер 2023

Юпітер розвернеться у зворотний рух з 4 вересня по 31 грудня, тому найкраще в цей час не проводити жодних виборів.

"Якщо в Україні буде можливість перенести вибори Верховної Ради, то краще так і зробити – змістити їх на 2024 рік", - вважає Росс.

Ретроградний Сатурн 2023

Сатурн буде ретроградним з 17 червня по 4 листопада, і це буде не найкращий час для просування в кар'єрі та професії.

Ретроградний Уран 2023

Уран буде ретроградним до 23 січня і з 29 серпня до кінця 2023 року. Це не найкращий час для змін.

Ретроградний Нептун 2023

З 1 липня до 6 грудня буде ретроградним Нептун. Цей період несприятливий для лікування від наркотичної або алкогольної залежності.

Ретроградний Плутон 2023

Плутон буде ретроградним з 1 травня по 11 жовтня. У цей період не варто починати займатися спортом.

Раніше астролог Влад Росс назвав головних щасливчиків 2023 року серед знаків зодіаку. У список потрапили лише чотири представники зодіакального кола - Телець, Діва, Скорпіон і Козеріг.

Також Росс розповів, як на людське життя у 2023 році вплинуть чотири важливі затемнення - їхні коридори будуть з 20 квітня по 5 травня і з 14 по 28 жовтня.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти