Наймодніші стрижки осінь-зима 2022 з чубчиком, від яких зараз божеволіє весь світ

3 листопада 2021, 19:00
У сезоні осінь-зима 2021 2022 особливої уваги заслуговують хитрі багатошарові жіночі стрижки з чубчиком. Але не тільки!

Жіночі стрижки більше не є простими. Якщо ви стежите за модою, то вже мали помітити, що світ більше не божеволіє від лаконічних зачісок, в основі яких - чітка лінія проділу і пряме волосся. Модні стрижки осінь-зима 2022 - особливі! Зараз головне - підкреслити індивідуальність. Не бути як усі - ось те, до чого прагнуть всі жінки світу! А найлегший спосіб додати образу родзинку - підстригти чубок.

Стрижки з чубчиком 2021 2022 - головні героїні осінньо-зимового сезону, водночас у тренді багато цікавих варіантів. Щоправда, під час вибору чубчика, особливо, якщо ви робите його вперше в житті або після тривалої перерви, важливо враховувати тип обличчя, структуру волосся й особистий стиль, інакше можете повністю зіпсувати свій образ.

Однак кучеряве і неслухняне волосся не повинно вас зупиняти - навпаки, повітряний чубчик, який розлітається по сторонах, актуальний як ніколи!

Щоб створити невимушений образ крутої дівчини, спробуйте поєднувати хвилясте волосся до плечей з тонким чубчиком, також відомим як "косий чубчик" - він миттєво додасть вашому образу неймовірної легкості.

Цієї холодної пори, коли дні стають темними, а ночі занадто довгими, на особливу увагу заслуговують хитрі багатошарові жіночі стрижки з чубчиком 2022 в стилі міфічних 90-х. Майже в кожній з них є деталь, яка дозволяє виділитися з натовпу і підкреслити свій стиль.

Стрижки на середнє волосся з чубчиком 2021 2022

Найбільше вражає динамічна стрижка з чубчиком на середнє волосся, яка містить елементи кошлатої шеггі та французького бобу – її називають шеггі-боб. Ця стрижка жіноча йде, як правило, з подовженим чубчиком, і вона зачаровує ефектними перепадами довжини.

Модні стрижки з чубчиком осінь-зима 2022
Модні стрижки з чубчиком осінь-зима 2022 / Instagram

У показі колекції одягу Saint Laurent можете побачити, настільки приголомшливий вигляд мають стрижки на середнє волосся з чубчиком 2021 року.

Також в сезоні осінь-зима 2021-2022 актуальні стрижки середньої довжини з подовженими бічними чубчиками, які переходять лінію очей. Якщо хочете створити молодіжний образ, або ваша мета - приховати зморшки або широке чоло, то боб на середнє волосся з подовженим чубчиком саме для вас.

Модні стрижки з чубчиком осінь-зима 2022
Модні стрижки з чубчиком осінь-зима 2022 / Instagram

Стрижки 2021 2022 з чубчиком на коротке волосся

Модні короткі стрижки з чубчиком 2021 2022 без перебільшення підкорять всіх тих, хто не боїться сміливих рішень. Тут ми бачимо фактурні і навіть фігурні чубчики. А для тих, що хоче додати своєму образу нотку гламуру, в тренді двоколірні чубчики.

читайте такожМодні жіночі стрижки 2021-2022 на тонке волосся, які легко додають колосальний обсягЗагалом, будь-яка коротка стрижка дуже вдало поєднується з чубчиком на бік, наприклад, піксі або гарсон. Кілька років тому цей дивовижний чубчик отримав "зворотний квиток" до світу моди, і зумів знову підкорити жіночі серця.

Модні стрижки з чубчиком осінь-зима 2022
Модні стрижки з чубчиком осінь-зима 2022 / Instagram

Стрижки на довге волосся з чубчиком 2021 2022

Модні стрижки на довге волосся з чубчиком на осінь-зиму 2021 2022 - це в основному варіанти з густим чубчиком і рівною лінією зрізу. При цьому довжина чубчика може бути як нижче від лінії брів, так і вище.

Також у тренді чубчик з бахромою, або чубчик-фіранка – в поєднанні з довгим волоссям вона добре пасує до обличчя круглої або овальної форми. Крім того, модний чубчик по боках є відмінним рішенням для тих, у кого тонке волосся.

Модні стрижки з чубчиком осінь-зима 2022
Модні стрижки з чубчиком осінь-зима 2022 / Instagram

У цьому відео можете дізнатися, що робити, якщо у вас випадає волосся:

Якщо ви хочете приховати гостре підборіддя, незграбні щелепи або велике чоло, то цей модний чубчик 2021 на довге волосся теж стане для вас знахідкою. Чубчик-шторку можна запрасовувати вперед або робити легкий проділ, щоб волосся розтікалося по сторонам.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти