Найлегший, швидкий і дешевий ремонт в будинку своїми руками: як оновити житло за пів години

30 листопада 2021, 00:53оновлено 8 грудня 2021, 17:07
Добірка найпопулярніших питань про те, як швидко і без витрат оновити житло до приходу гостей.
Найлегший, швидкий і дешевий ремонт в будинку своїми руками: як оновити житло за пів години
Швидкий і дешевий ремонт житла / соцмережі

Напередодні Нового року всі хочуть завершити свої старі справи і звичайно ж прибрати у будинку. І в цей момент спливають всі недоробки в житло, які хочеться тут же виправити.

Почнемо зверху - стеля. Якщо вас не влаштовує стара стеля, то це легко можна виправити. Найкращий варіант - швидкий, дешевий і практичний - це натяжна стеля. По-перше, вона недорога по грошах, по-друге, монтується за пару годин. По-третє, ви можете підібрати будь-який колір під ваш інтер'єр.

Якщо вам потрібно швидко змінити декор стін і тим самим виправити нерівності на них, то купуйте однотонні фактурні шпалери. Також можна приховати нерівності за дрібним візерунком шпалер. Фактурні шпалери недорогі і їх часто можна купити із залишків, а значить - по знижці. До того ж, цей матеріал обробки стін дуже простий в поклейці і не займає багато часу.

читайте такожМаленька квартира-зручні рішення: як зробити незвичайну перегородку у вітальніЯкщо ваші двері терміново потребують оновлення, то їх можна навмисно зістарити за допомогою фарби і наждачного паперу, або ж пофарбувати в тон з шпалерами - в такому випадку вийде оригінальна двері-невидимка і ви не тільки поновіть інтер'єр, але і здивуєте гостей своєю креативністю.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зробити незвичайну перегородку у вітальні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти