"Шанс кардинально змінити життя": астролог Росс сказав, які плани у 2023 році точно будуть успішними

22 грудня 2022, 01:35
У 2023 році варто готуватися до серйозних змін, які чекають на нас у наступні років 10-15.
Девушка, дом, деньги, отношения
Гороскоп 2023 від астролога Влада Росса/ ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Влад Росс розповів, які плани найкраще вдасться втілити у життя у 2023 році. За його словами, весь наступний рік варто готуватися до серйозних змін, які відбудуться у наступні 10-15 років. Потрібно виправляти помилки минулого.

Також варто швидко реалізувати задумане, якщо ви хочете почати якусь справу. Нехай початок буде швидким, натомість продовження повільним, щоб досягнути ґрунтовного фінішу. Про це розповідає гороскоп на 2023 рік, складений Россом.

"Початок року буде хорошим для активних короткострокових проектів, а от набуття корисних навичок і отримання досвіду буде сприятливим у другій половині року. Цього року слід працювати над своїм мисленням, позбавлятися від старих шаблонів. 2023 рік сприятливий для перегляду стосунків із людьми або перезавантаження відносин, особливо в середині року", – зазначає Росс.

Він каже, що Плутон під час входження у знак Водолія принесе великі зміни, демократію, свободу і натхненність. Також цей час принесе можливості кардинально змінити все наше життя в найближчому майбутньому.

"Цей рік покладе початок великим змінам в Україні", – додав Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Нагадаємо, Росс прогнозує, що наступного року найкращим часом для інвестицій у нерухомість стане час у другій половині травня і далі. Також фінансовий гороскоп 2023 від астролога передбачає, що наступний рік буде сприятливим для операцій із земельними ділянками.

Раніше астролог Влад Росс назвав небезпечні і напружені періоди в 2023 році. Згідно з його прогнозом, період 9-15 січня буде дуже стресовим. Складним періодом також буде середина березня 2023 року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти