"Варто запастися терпінням": астролог попередив про стресовий повний Місяць 5 лютого

31 січня 2023, 18:05
Астролог підкреслив, що події поблизу цієї повні можуть створити складні ситуації, які важко передбачити.
'Варто запастися терпінням': астролог попередив про стресовий повний Місяць 5 лютого
Астролог Влад Росс розповів, чого чекати від повного Місяця 5 лютого / Фото УНІАН, pixabay.com, ua.depositphotos.com

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на лютий 2023 і розповів, чого очікувати від повного Місяця. Як зазначив астролог, повня настане в неділю, 5 лютого. Вона буде вельми стресовою, оскільки Місяць і Сонце опиняться в напруженому трикутнику з Ураном, а Уран – це планета нестандартності й непередбачуваності. Про це Росс розповів в інтерв'ю Главреду.

За словами астролога, події поблизу цієї повні можуть створити складні ситуації, які важко передбачити. Росс підкресдив, що повний місяць часто приносить події, які розкривають справжні мотиви вчинків, відкривають таємниці або виводять назовні те, що було приховано.

"Цей час буде сприятливим для постановки діагнозу. Тому якщо у вас щось болить, а лікарі ніяк не можуть встановити причину проблеми, поблизу повного місяця є шанс нарешті розібратися, що відбувається. Оперативне втручання відразу після повного місяця також може допомогти розкрити суть хвороби і намітити шлях її лікування", - сказав фахівець.

Як зазначив Росс, якщо в попередні кілька тижнів ви старанно працювали над своїми цілями і завданнями, в лютому прийде час показати результат. Однак результат може виявитися зовсім не таким, як ви припускали спочатку. Все може раптово змінюватися, фактор несподіванки буде дуже сильним.

"Позитивний зв'язок повні з Марсом свідчить про те, що в лютому продовжиться рух уперед, незважаючи на складності й несподівані перешкоди. А в першій декаді лютого дійсно велика ймовірність зіткнутися з проблемами, але пізніше їх вдасться подолати. Все-таки поблизу 5 лютого варто запастися терпінням і бути готовим до несподіваних поворотів долі. 4-6 лютого буде велика небезпека ДТП і нещасних випадків у дорозі. Поблизу цього повного Місяця варто діяти вдумливо, не роблячи різких рухів без серйозних на те причин. Потрібно ретельно продумувати всі свої плани і проєкти", - підкреслив астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Нагадаємо, нещодавно астролог Яна Тимощук заявила, що початок лютого для України буде важким. З 30 січня по 5 лютого може статися щось дуже серйозне і неприємне. "Ми будемо з'єднувати багато сил. Може готуватися якась важлива зустріч, може бути з'їзд. Але буде не все гладко на цьому тижні. На фронті може бути здаватися що ми безсилі, може щось не виходити. З 30 по 5 число буде складний тиждень. Може щось статися", - сказала астролог.

Також раніше астролог Влад Росс заявив, що російський диктатор Володимир Путін може піти у новий наступ в Україні у лютому, адже "любить всілякі річниці". За словами астролога, небезпека нового великого наступу окупантів може припасти на 23-24 лютого, але небезпечні події можуть статися і раніше.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти