Таролог спрогнозувала, в які дні грудня українцям варто чекати найбільше обстрілів

30 листопада 2022, 12:48
Таролог Людміал Хомутовська особливо зазначила, що російські окупанти продовжуватимуть "накривати" Україну снарядами і ракетами.
Харків, таро
Таролог спрогнозувала, в які дні грудня українцям варто чекати найбільше обстрілів / Колаж фото УНІАН і https://ua.depositphotos.com

В останні десять діб грудня російські окупанти будуть масово намагатися зломити українців обстрілами. Такий прогноз зробила відомий український таролог Людмила Хомутовська в інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Перше, що потрібно зрозуміти - грудень буде різний. У нас будуть і хороші новини на рівні того, що у нас буде нові перемоги. А з іншого боку - будуть протиріччя. Інформація, яку ми буде отримувати, не зовсім буде нас радувати. Іноді ми будемо в ступорі. [...] Напруга є перші 10 днів. Це буде напруга з грошима і цінами. А останні 10 днів грудня йдуть під егідою сили. В цей час нас будуть намагатися зломити, і в цей час буде найбільше обстрілів", – сказала вона.

Хомутовська вважає, що дуже інтенсивно російські окупанти будуть нападати напередодні свят.

"Масовані обстріли будуть і перед Новим роком, і в районі старого Різдва. Але вони точно будуть", - каже таролог.

На думку Хомутовської, у російських окупантів немає чіткого плану чи графіків обстрілів.

"Вони все вирішують в "ручному режимі". Тобто, коли встали з поганим настроєм, тоді і стріляють. Може бути й обстріл в перших числах грудня", - підсумувала вона.

Нагадаємо, згідно з прогнозом астрологів Олексія і Анни Суханових, існує ймовірність звільнення великих міст України від окупантів РФ. За їхніми даними, цілком можливий переломний етап на користь України в ході війни, розв'язаної російськими окупантами. Однак не виключена інтенсифікація бойових дій, а також збільшення обстрілів, в тому числі в нових містах.

До того астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки.

За його словами, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти