У моду на зиму 2022 повернулася чудова стрижка італійський боб у стилі 60-х з неповторним шармом

21 листопада 2021, 19:58
Ця дивовижна стрижка пасує майже всім, і армія прихильниць у неї росте з кожним днем.

Жінка повинна змінюватися. Не стільки для оточення, скільки для себе. І нова стрижка боб, яка злетіла на вершину модного Олімпу, - це відмінна нагода оновити образ, підвищити самооцінку і відчути себе привабливою й чарівною. Зустрічайте - в моду повернувся італійський боб у стилі 60-х, і він чудовий!

відео дня

Головною перевагою стрижки 2022 італійський боб є її універсальність. З одного боку, ви можете створити ефект французької стрижки, в основі якої легка недбалість і свобода, а з іншого – волосся можна акуратно укласти і вийде ефектна і трохи гламурна зачіска з 60-х, яка відразу огорне вас неповторним шармом і загадковістю.

Модна жіноча стрижка коротка італійський боб 2021 2022 - це, як правило, довжина, що дозволяє зібрати волосся в пучок, але водночас шия наполовину відкрита. Ось чому ця дивовижна стрижка пасує майже всім, і армія прихильниць у неї зростає з кожним днем.

Без перебільшення можна сказати, що модні стрижки 2022 на коротке волосся з появою цього варіанту бобу можуть трохи відійти в тінь, бо складно встояти перед зачіскою, яка виглядає настільки просто й водночас розкішно, елегантно й ультрасучасно.

Стрижка італійський боб 2022
Стрижка італійський боб 2022 / Instagram

В основі стрижки на коротке волосся 2022 італійський боб пряма лінія зрізу, без філірування і мандрівних пасом та шарів, завдяки чому шевелюра візуально здається густою й об'ємною, а волосся виглядає здоровим, як в рекламі шампуню. До речі, з цієї причини цю стрижку можуть взяти на замітку всі ті, у кого від природи тонке волосся, адже вона здатна на дива.

Стрижка італійський боб 2022
Стрижка італійський боб 2022 / Instagram

На особливу увагу заслуговує проділ. Наймодніша стрижка 2021 2022 італійський боб в ідеалі повинна бути з проділом по центру. Щоправда, він пасує не всім, а тільки тим, у кого від природи обличчя овальної форми. Водночас бічний проділ – зліва чи справа – не надто вибагливий, і це найкраще рішення для всіх, хто хоче увійти в зиму 2022 й гордо пройти через неї разом з новою зачіскою.

Стрижка італійський боб 2022
Стрижка італійський боб 2022 / Instagram

Що стосується укладання стрижки осінь-зима 2021 2022 італійський боб, то орієнтуйтеся на природність. Не потрібно накручувати локони - вони зараз не в тренді і виглядають старомодно. Все, що вам потрібно – це висушити волосся феном і легенько підкрутити кінчики вгору. Ваша зачіска повинна випромінювати дух 60-х - саме це зараз модно як ніколи!

Стрижка італійський боб 2022
Стрижка італійський боб 2022 / Instagram

Вас може зацікавити і це:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти