У моду на зиму 2022 прийшла жіноча стрижка сліпучої краси тупий боб з божевільних 90-х

13 листопада 2021, 17:35
Для холодної осені та зими стрижка тупий боб - це найкраще рішення, бо лінія зрізу проходить трохи вище шарфа і коміра пальта.

Бувають моменти, коли стрижка вже не радує. Ще якийсь час ми інерційно робимо свою улюблену зачіску, і навіть відчуваємо легкість після укладання волосся перукарем, але дуже швидко цей настрій випаровується. Усе це - провісники змін, які ми повинні впустити до свого життя. І якщо ви зараз відчуваєте щось подібне і хочете оновити образ, то модна жіноча стрижка тупий боб в стилі 90-х стане для вас знахідкою!

Тупий боб 2021 2022 - це, без перебільшення, одна з найпопулярніших стрижок серед сучасних модниць. Її багато хто полюбив за те, що вона проста в укладанні і водночас дуже ефектна. Але найголовніше те, що для холодної осені і зими – це найкраще рішення, бо лінія зрізу проходить трохи вище шарфа і коміра пальта.

відео дня

Цю дивовижну зачіску ще називають блант боб, і своїм поверненням у тренди вона збагатила і піднесла до небачених раніше вершин модні стрижки осінь-зима 2021 2022. Трохи різка, але дуже витончена й елегантна, ця стрижка на коротке волосся заворожує з першого погляду.

Крім того, є ще один плюс, чому в осінньо-зимовий період стрижка блант боб 2021 2022 заслуговує на увагу. Річ у тім, що вона робить волосся здоровим, міцним і густим, і все завдяки прямій, немов під лінійку, лінії зрізу.

Найчастіше зачіску носять прямо, щоб краще підкреслити еластичність текстури і лінії. Але це не означає, що ви не можете завивати волосся. Незалежно від того, який варіант укладання вам більше до душі – гладке волосся або з легкими хвилями – в будь-якому разі ви матимете розкішний і супер стильний вигляд!

Жіноча стрижка тупий боб 2021 2022
Жіноча стрижка тупий боб 2021 2022 / Instagram

Як ви вже зрозуміли з назви, в основі цієї модної стрижки 2022 – акуратні і тупі кінчики волосся. Ніякого натяку на філірування і шари немає і бути не може – в цьому фішка зачіски. Єдиний допустимий експеримент, на який ви можете зважитися, - це змінити довжину.

читайте такожУ моду на осінь 2021 прийшла шалено приваблива коротка стрижка гранж-боб в стилі 90-хБлант боб на коротке волосся - ідеальний варіант для осені та зими. Але, якщо ви поки не готові на такі кардинальні зміни, а ковток свіжого повітря у вигляді нової зачіски вам вкрай необхідний, то зробіть подовжений блант боб. Ви можете опустити лінію зрізу до плечей і навіть нижче. Так чи інакше тупі кінчики творять дива, і ви будете в захваті від нової себе!

Жіноча стрижка тупий боб 2021 2022
Жіноча стрижка тупий боб 2021 2022 / Instagram

Тільки не хвилюйтеся, якщо від природи у вас тонке волосся, адже тупий боб 2022 – це найвдаліший варіант для вас! Завдяки тій же лінії зрізу візуально ваша шевелюра здаватиметься густою й об'ємною.

Кому пасує тупий боб

Блант боб до ключиці повинні взяти на озброєння власниці обличчя круглої форми – візуально воно витягнеться.

Дуже короткий тупий боб стане справжнім порятунком для власниць обличчя у формі серця - візуально стрижка підкреслить вилиці.

Подовжений тупий боб з чубчиком – це найкраще рішення для тих, у кого від природи бличчя квадратної форми.

Блант боб з чубчиком, без чубчика, і взагалі, будь-який варіант стрижки пасуватиме щасливим власницям овального обличчя.

Жіноча стрижка тупий боб 2021 2022
Жіноча стрижка тупий боб 2021 2022 / Instagram

Більше цікавих новин про стрижки:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти