Ваше волосся буде рівним і блискучим: експерт пояснила, який гребінець вибрати

1 грудня 2021, 04:01
Для того, щоби волосся виглядало розкішно, потрібно за ним правильно доглядати. Трихолог-реабілітолог Юлія Дудій дала прості поради, що підійдуть усім.
волосся, гребінець
Як вибрати гребінець для волосся - поради експерта / Фото ua.depositphotos.com

Густе й красиве волосся від природи є не у всіх. Але це не привід впадати у відчай. При правильному догляді будь-який тип волосся може виглядати як на сторінках глянцевого журналу. Корисними порадами поділилася трихолог-реабілітолог, фахівець з відновлення волосся Юлія Дудій.

Зокрема, експерт порадила, як вибрати правильний рушник і гребінець, передає Obozrevatel.

Як вибрати гребінець для волосся

"Гребінець не повинен бути з компонентів, що можуть нашкодити волоссю: залізні зубчики або дерев'яна основа, гребінці з натуральною щетиною кабана. Ще краще не брати гребінці з прогумованим денцем, з якого стирчать дерев'яні зубчики. Не варто використовувати старі гребінці, набиті жиром, пилом і брудом. Адже їх необхідно добре чистити", - розповіла Дудій.

відео дня

Який рушник для волосся краще

Якщо з волоссям немає жодних проблем, то можна використовувати звичайний бавовняний рушник.

"Важливо лише не ходити в ньому три години, оскільки бавовна посилено забирає вологу. Потрібно розуміти, що витираючи голову, ми не "добуваємо вогонь": потрібно промокнути волосся від зайвої вологи, і прибрати рушник", - скзала фахівець.

Якщо волосся ламке, сухе або кучеряве, то можемо використовувати натуральний шовковий рушник. Він не пересушує і розгладжує волосся, робить їх більш блискучим, рівним, прибирає пухнастість.

"Якщо ж немає можливості купити шовковий рушник, то підійде мікрофібра, що м'яко прибирає вологу з волосся", - порадила Дудій.

Як повідомляв Главред, раніше експерти розповіли прості техніки, як змусити волосся рости.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти