Всі романтичні пригоди не раніше 10-го числа: любовний гороскоп від Влада Росса на грудень

1 грудня 2022, 17:53
Влад Росс стверджує, що всі спроби облаштування особистого життя людям краще починати не раніше 10 грудня, оскільки до цього Венера буде рухатися по Стрільцю.
Влад Росс, гороскоп
Любовний гороскоп від Влада Росса на грудень / Колаж УНІАН, kruto.online

Астролог Влад Росс каже - і любов як така, і стосунки зокрема у грудні-2022 будуть безпосередньо пов'язані з ілюзіями. Про це він розповів у своєму гороскопі на останній місяць 2022 року.

"Любов і стосунки у грудні-2022 будуть пов'язані з ілюзіями. Розворот Нептуна - це символ великих ілюзій, ілюзорності сприйняття. Я б не радив закохуватися в цьому місяці, інакше можна напоротися на обман, зраду. Та й взагалі, грудень буде місяцем зрад. Часто на стаціонарному Нептуні чоловіки або пиячять постійно, або починають зраджувати своїм дружинам", − сказав він.

Росс також стверджує, що всі спроби облаштування особистого життя людям краще починати не раніше 10 грудня.

"На порядку денному стоятимуть колишні зв'язки. Перші десять днів місяця Венера буде рухатися по знаку Стрільця, і її аспекти будуть переважно напруженими. Так що в цей час Венера не сприятиме налагодженню особистого життя. Знайомства, бари, ресторани, вечірки – все це краще відкласти до 10 грудня. Після 10 грудня Венера буде більш гармонійною, тому більш гармонійними будуть і відносини, які почнуть складатися в цей період. Можна буде знайомитися в інтернеті або додатках. І ці відносини вже можна буде оцінювати більш тверезо, адже Венера увійде в тверезомислячого Козерога. [...] У цьому місяці буде зберігатися ймовірність зустрічей з колишніми, добре відновлювати старі відносини, особливо перед Новим роком. Можна і повертати колишнього подружжя. При цьому можна самостійно ініціювати ці зустрічі після 10 грудня. Або ж люди з минулого будуть з'являтися у вашому житті, незалежно від вашого бажання", − говорить він.

Тим менш, Росс переконаний що в грудні людям нітрохи не варто забувати про ретроградному Марсі.

"Але не варто забувати про ретроградний Марс, який багато що може перекрутити. Марс пов'язаний із сексуальністю, а Венера-з любов'ю. Венера в Козерозі дає можливість вступити в шлюб із забезпеченою людиною, тому що Венера в Козерозі – це більше про розрахунок, ніж про любов", − сказав він.

Нагадавши, астролог Влад Росс у гороскопі на грудень 2022 розповів, хто опиниться серед лузерів і щасливчиків Місяця. Для Діви, Козерога і ще двох знаків Зодіаку останній місяць року буде дуже вдалим, зазначає він.

Раніше астролог Анна Карпєєва зазначила, що в 2026-2027 роках планети зійдуться так, що це може спричинити за собою зміну світового порядку, світових лідерів, а також створення нового союзу країн, подібного Євросоюзу. Проте зміни в світовому порядку можуть спричинити нову війну в 2030 році.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти