Ядерна загроза і великі втрати: астролог зробила загрозливий прогноз для України

21 жовтня 2022, 21:05оновлено 22 жовтня 2022, 11:12
Астролог попередила про черговий виток військової ескалації в світі і загрозу застосування ядерної зброї в Україні - нібито через сонячне затемнення.
Астрологія, війна
Астролог зробила загрозливий прогноз для України / https://ua.depositphotos.com і УНІАН

Зірки і планети обіцяють жителям України мало хорошого - в тому числі нове загострення військової обстановки по всьому світу і, власне, загрозу застосування російськими окупантами ядерних бомб. Свій прогноз відомий астролог і Таролог Ірина Звягіна опублікувала в соцмережі Fаcebook.

На її думку, дуже сильний вплив на прийдешні події надасть сонячне затемнення, яке астрономи очікують 25 жовтня 2022.

"По карті України точка затемнення в точному секстилі до Юпітера прогр., Меркурій затм. у секстилі до зв'язки планет в 9-му будинку укр. (допомога Заходу, прискорена; покращена Логістика). Уран і Сатурн в Тау-квадраті з Плутоном укр. Це спірна конфігурація, яка може призвести до важких наслідків, оскільки є вказівкою на можливість використання ядерної зброї. Або ж вона спрацює іншим чином і принесе Україні відчутну перевагу, яка тим не менш, буде пов'язана з великими втратами", ‒ пише Звягіна.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більш того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Інші новини:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти