"Закривати старі справи": астролог розповів, коли в січні-2023 чекати складних періодів

28 грудня 2022, 15:59
За словами астролога Влада Росса, в січні у багатьох людей будуть складнощі з прийняттям рішень.
Росс, астрології
Астролог розповів, коли в січні-2023 чекати складних періодів / Колаж фото УНІАН і https://ua.depositphotos.com

У січні 2023 року зірки і планети не дозволять людським справам розвиватися швидко і гармонійно. Про це заявив в своєму прогнозі на перший місяць майбутнього року відомий астролог Влад Росс.

"Січень-2023 не можна назвати стресовим. У цьому місяці багато буде гармонійних транзитів. Однак швидкі статичні планети не дозволять справам розвиватися швидко і гармонійно, тому можна очікувати гальмування всіх ділових процесів. Якщо вам сказали, що щось зроблять швидко, не вірте – все буде робитися із запізненням на тиждень, а то й місяць", − говорить він.

За словами Росса, в січні у багатьох людей будуть складнощі з прийняттям рішень, ймовірні і невірні рішення, які пізніше доведеться переглядати.

"Також виникнуть складнощі з прийняттям рішень, ймовірні і невірні рішення, які пізніше доведеться переглядати. Категорично не рекомендується складати іспити або заліки в січні, особливо 20-го числа. Часто буде виникати непорозуміння, і буде неможливо пояснити іншим людям що-небудь. Неминучі складнощі з транспортом, ДТП, нещасні випадки, непорозуміння з документами", −говорить астролог.

Росс рекомендує в січні майбутнього року зайнятися підтягуванням "старих хвостів" і закінчити колишні справи.

"У січні 2023 року рекомендується: відпочивати і розслаблятися; аналізувати минуле і виправляти помилки; закривати старі справи, вирішувати старі питання з родичами або нерухомістю; переписувати, доповнювати і переробляти документи, зокрема, заповіти; завершувати проекти; проводити час в дружніх колективах; знаходити себе в якійсь ніші, заводити хобі. У січні 2023 року не рекомендується: починати важливі нові справи; Вирушати в поїздки; починати займатися важливими документами; затівати важливі розмови, якщо вони не є продовженням минулого", − підсумував він.

Нагадаємо, раніше Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 року нас чекає знакова подія - перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому. Ця важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти