Гороскоп на грудень 2021: Козероги виб'ються з сил, але розв‘яжуть всі проблеми

Грудень 2021 принесе Козерогам далеку поїздку, свідчить гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл порадила Козерогам не тікати від відповідальності та від ухвалення рішення, а, навпаки, дуже тверезо підійти до питання.

Астролог з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень для Козерогів. Останній місяць року принесе представникам знака дуже багато роботи. Козероги крутитимуться, як муха в окропі, і ризикують відчути втому, занепад сил і виснаження.

Як розповіла експерт на своєму Youtube-каналі, Нептун розгортається в прямий рух в третьому домі гороскопу. Він відповідає за спілкування, комунікації, зв'язки та знайомства.

Якщо в останні п'ять місяців - поки Нептун був ретроградним - у Козерогів не виходило з кимось зустрітися, домовитися або здійснити поїздку, то на початку місяця «туман розвіється» і всі проблеми розв‘яжуться.

4 грудня - сонячне затемнення, останнє з цієї серії в дванадцятому домі гороскопу. Це дом ізоляції, перерви, тайм-ауту. Затемнення тривали протягом останніх двох років (2020-21 рр.), й ось нарешті в останній місяць 2021 року Козероги «вийдуть з ув'язнення». Якщо ви поїхали далеко, значить повернетеся додому. Якщо ви збираєтеся переїхати, але два роки не виходило здійснити задумане, то в грудні це трапиться. У плані роботи затемнення 4 грудня 2021 може привести до того, то ви остаточно перейдете на дистанційну роботу або, навпаки, повернетеся в офіс. Цей день поставить остаточну крапку в будь-яких процесах, які тягнулися тривалий час.

14 грудня Меркурій входить в знак Козерога. Ця планета символізує новини, ідеї, інформацію, переговори, важливі бесіди.

"Меркурій завжди хороший. Коли Меркурій входить у ваш дом, це означає, що ви щось отримаєте. Наприклад, слушну пораду. Ви почнете викладати, навчати, торгувати», - сказала астролог.

В цей же день Марс входить в дванадцятий дом гороскопу. Це планета енергії, активності. Вона дасть прискорення всім починанням Козерога. Доведеться ухвалювати швидкі рішення з приводу далеких поїздок.

Крім того, Марс змусити замислитися про здоров'я, займатися спортом, шукати інформацію з приводу поліпшення якості життя.

Кипітиме робота, доведеться закінчувати проєкти й вкладати в цей процес багато енергії. Не виключено, що сил буде витрачено забагато, і Козероги відчуватимуть втому і занепад сил.

"Якщо з 14 грудня ви відчує такий перелом, то обов'язково задумайтеся про своє самопочуття і здоров'я", - радить астролог.

Читати такожГороскоп на грудень 2021: на Стрільців чекає великий переїзд і фінансова пауза

19 грудня Венера в знаку Козерога в першому домі зупиняється й розгортається в ретроградний рух до 29 січня.

Венера - це планета грошей, комфорту, стосунків та любові.

"Те, що вона у вашому знаку йде в зворотному напрямку, говорить про те, що до кінця січня ви будете переоцінювати будь-які стосунки - романтичні, фінансові, ділові», - каже астролог.

На Козерогів чекають півтора місяці роздумів та аналізу. Якщо представників знака турбує якась ситуація, доставляє дискомфорт, то вона вирішиться лише в перших числах березня 2022.

Козерогам потрібно не тікати від відповідальності й від ухвалення рішення, а, навпаки, дуже тверезо підійти до питання, зважити всі "за" і "проти", бути чесним із самим собою, радить експерт.

Читати такожСлов'янський гороскоп на 2022 рік: кому Златорогий Тур принесе неймовірну удачу і щастя

19 грудня - повний місяць в шостому домі роботи та здоров'я.

"Може вирішитися проблема, відбудеться зміна роботи. Повний місяць часто вносить ясність у стосунки з клієнтами, начальством. Або повний місяць може висвітити ваш стан здоров'я. Наприклад, ви не могли отримати діагноз, а тепер ви все дізнаєтеся. Бережіть домашніх тварин", - попередила Анжела Перл.

Фінансовий гороскоп на грудень 2021 для Козерогів

Сатурн - у домі грошей, а Уран - у домі задоволень і радості. Може бути напружена ситуація з бізнесом і фінансами. Якщо вам хтось із близьких пообіцяв допомогти фінансово, то, найімовірніше, у нього не вийде. Або ви отримаєте меншу суму, ніж розраховували.

Козерогам доведеться вкладати гроші в дітей або дорослі діти попросять дати в борг.

29-30 грудня Юпітер змінює знак і входить в третій дом гороскопу на цілий рік - до грудня 2022.

"Буде більше спілкування, більше поїздок, бажання навчитися новим навичкам. Це дом комунікацій. Може трохи змінитися характер - Козероги будуть більш мобільні й товариські. Крім того, Юпітер може принести подарунки. Наприклад, автівку - кращу, ніж у вас є зараз", - резюмувала Анжела Перл.

Читайте також:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти