Робимо ремонт: як чарівно облаштувати "однушку", щоб був простір і всі зони комфорту

9 грудня 2021, 01:24
Як на маленькій площі розмістити всі необхідні для домочадців зони і меблі.
1638991048-6566.PNG
Ремонт в "однушке" - економія простору і зона для кожного / instagram.com/decor_journal

У 21 столітті тренди кардинально змінилися. У тому числі і в дизайні. А точніше - в людському світогляді. Люди не женуться за квадратними метрами, а створюють затишок в маленькому гніздечку, яке не тільки легко і швидко прибирати, але і цілком реально опалити.

При цьому, всі необхідні зони-кухня, їдальня, вітальня, спальня і робоче місце можна облаштувати, як показує практика, навіть в самій маленькій квартирі.

Сьогодні мова піде про те, як на маленькій площі розмістити всі необхідні для домочадців зони і меблі.

Якщо придивитися в ці фото, то помітно, що квартира невелика – не більше 40 квадратів. При цьому. Тут є повноцінна кухня. Міні-їдальня з розкішним столом, спальня з розкішним ліжком і повноцінна вітальня – з диваном сервантом і простором для ігор.

читайте такожРобимо ремонт: шикарні ідеї затишної квартири в змішаному стиліЗосередимо увагу - дизайнер сконцентрувався на світлих кольорах – це лайфхак і тренд 21 століття. Натуральні відтінки завжди збільшують простір, надаючи йому ефект розкоші і умиротворення.

Розбавити інтер'єр допоможуть більш яскраві, але обов'язково натуральні кольори. Якщо ваш основний колір в інтер'єрі буде білий / сірий/бежевий / молочний та інші, то ви можете додати до них самих різних кольорів меблі або текстиль. І, повірте, ефект буде чарівним.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зробити незвичайну перегородку у вітальні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти