Їжа, від якої не схуднеш: дієтолог назвала фрукти та овочі, які заважають скинути вагу

7 листопада 2021, 04:19
Як виявилося, не всі овочі та фрукти корисні при схудненні.
фрукт
Дієтолог дала цінні поради при схудненні / УНІАН

Більшість людей переконані, що овочеві та фруктові дієта - кращий і найшвидший спосіб позбутися від зайвих кілограмів. Але, як стверджує дієтолог Олена Кален, це зовсім не так.

Спеціаліст не заперечує користь овочів та фруктів, але далеко не всі дари природи можна назвати вірними помічниками в боротьбі за струнке і здорове тіло.

На своїй сторінці в Instagram дієтолог поділилася корисними порадами.

відео дня

Їжа, від якої не схуднеш

На думку фахівця, існує чимало овочів і фруктів, які заважають зниженню ваги. Більш того, до вже наявних проблем зі здоров'ям, вони можуть додати і нові – не зовсім приємні. Наприклад, метеоризм (здуття живота).

читайте такожФізичні навантаження або дієти: на чому зробити акцент під час схудненняЛюдям, які хочуть мати ідеальну фігуру, Олена Кален радить з обережністю їсти ряд продуктів.

Бобові та сочевиця

У них багато олігосахаридів, що провокують підвищене газоутворення. У підсумку замість стрункої фігури, ви ризикуєте побачити роздувся живіт.

Капуста (білокачанна, брюссельська, кольорова)

У цих овочах також багато речовин, що провокують метеоризм.

Морква

У ній міститься багато природного цукру, який при рясному споживанні здатний викликати здуття живота.

Солодкі фрукти-абрикоси, чорнослив

Вони надзвичайно багаті не тільки антиоксидантами та вітамінами, але і, на жаль, крохмалем і цукром, через які в кишечнику накопичуються гази.

"Замість багатих фруктозою фруктів (наприклад, дині) їжте ківі. У ньому багато актинідину - природного ензиму, що допомагає розщеплювати білки та запобігати здуття", – радить дієтолог.

Раніше ми розповідали, що нове дослідження доводить, що люди, які тільки змінюють свій раціон, в результаті втрачають більше зайвої ваги, ніж ті, хто наполегливо займається, але не змінює дієту.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти