Любовний трикутник, ризик і втрата грошей: про що попереджає Водоліїв гороскоп на грудень 2021

30 листопада 2021, 06:25оновлено 30 листопада 2021, 15:42
В останній місяць року, що минає, Юпітер поміняє знак та увійде в сектор грошей. Астролог Анжела Перл пояснила, як це позначиться на добробуті.
Водолій
Грудень 2021 принесе Водоліям сварки в родині, свідчить гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2021 для Водоліїв. Останній місяць цього року принесе зміни у фінансах - Юпітер принесе дохід, який буде збільшуватися весь 2022-й рік. Але будуть і неприємні події, наприклад, може розкритися якась таємниця або з'ясується, що в романтичних стосунках вас троє.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, 2 грудня Нептун розвертається в прямий рух у другому домі фінансів, доходів, грошей.

"Нептун завжди вносить незрозумілі ситуації, коли він ретроградний. Він цілих п'ять місяців задкував назад, напускав туману. Незрозуміло було, що з фінансами, як вирішиться якась ситуація. Зміниться робота чи ні, чи будуть поліпшення в бізнесі. Все, що стосується кредиту, спадщини, інвестицій, будь-яких фінансів, буде ясно після 2 грудня. Туман розсіється, і ви побачите вашу фінансову дорогу і зможете планувати. Неважливо якою буде відповідь - поганою або хорошою, в будь-якому випадку вона полегшить ситуацію", - зазначила астролог.

4 грудня - сонячне затемнення. Закінчиться коридор затемнень, який почався 19 листопада. Це останнє затемнення для Водоліїв в одинадцятому домі гороскопу. Це дом друзів, однодумців, команди, людей, які йдуть за вами або з вами.

Можливо, ви захочете вступити в якийсь клуб або приєднатися до організації - для Водоліїв це останній шанс здійснити задумане, особливо якщо вони довго збиралися це зробити. Затемнення дасть енергію та силу для того, щоби піти цим шляхом.

Настане гарний час перевести свій бізнес в онлайн, почати вести блог, розпочати діяльність в Інтернеті. З'являться нові знайомі, друзі. Затемнення 4 грудня також принесе шанс просунутися у напрямку до вашої мрії.

14 грудня Меркурій входить в дванадцятий дом гороскопу. Це звісточка з минулого або думки, ідеї, навчання, езотерика.

"Ніби ви можете своїми думками зануритися в себе, аналізувати минуле. Також може відбутися поїздка в далекі країни. Ще один аспект дванадцятого дому гороскопу - таємне може стати явним", - прогнозує експерт.

читайте такожКрутий віраж долі та удача в кінці: про що попереджає Скорпіонів гороскоп на грудень 2021

В цей же день Марс входить в одинадцятий дом і додає енергії, драйву, а іноді навіть агресії. Марс може спровокувати сварку з оточуючими, а може і перевести дружні відносини в романтичні, спровокувавши бурхливу пристрасть.

"З 14 грудня Водолії почнуть більше уваги, сил, енергії приділяти роботі, якомусь проекту", - прогнозує експерт.

19 грудня Венера зупиняється в дванадцятому домі гороскопу і розвертається в ретроградний рух на півтора місяці - до 29 січня.

Венера - це стосунки, любов, комфорт, все, що пов'язано з фінансами і цінностями.

"І те, що вона у вас йде в зворотному напрямку, це завжди переоцінка цінностей, минулого", - сказала астролог.

При цьому Анжела Перл не радить дивитися назад.

"Наш досвід нам не допомагає. А звинувачувати себе за помилки немає сенсу. Дивитися завжди потрібно вперед, а не назад", - порадила вона.

У цей період Водолії можуть міцно замислитися, чи розпочинати стосунки - романтичні, дружні, фінансові.

"До кінця січня Водолії будуть відновлювати баланс і гармонію. Бажано не ухвалювати важливих рішень. Якщо є можливість кудись поїхати, поки Венера ретроградна, це буде відмінним варіантом. Ви повернетеся повністю омолодженими", - зазначила експерт.

Вона також порадила Водоліям не робити ризикованих покупок, тому що Венера в 12-му домі - це втрата грошей.

Венера буде з'єднуватися з Плутоном. Плутон - це планета трансформації та чогось прихованого від ваших очей. Весь лютий і до 7 березня краще не брати кредитів, уникати ризикованих пропозицій, тому що потім це виллється в якийсь тиск. Крім того, ви можете просто передумати - рішення або покупка вже не будуть здаватися такими вдалими.

Плутон - це ще й планета смерті, на початку березня можливе отримання спадщини.

19 грудня повний місяць в п'ятому домі гороскопу і розворот Венери в зворотний рух дозволить Водоліям зрозуміти свої цінності, розставити пріоритети, дасть можливість усвідомити, чи любите ви себе, чи проявляєте достатньо турботи про себе.

"Повний місяць може показати, що вам потрібен відпочинок, відпустка. Вам захочеться радості. Повний місяць покаже вам те, чим ви завжди хотіли займатися. Якщо у вас в житті є любовний трикутник, але ви про це не знаєте, то таємниця відкриється. І стане зрозуміло, чим все закінчиться. Повний місяць поставить останню крапку", - сказала астролог.

Весь грудень Сатурн і Уран - дві планети під знаком Водолія - будуть в напруженому аспекті. Це може проявитися в сварках в сім'ї або в проблемах з місцем проживання. Плани щодо переїзду, найімовірніше, зірвуться.

В кінці місяця - 29 і 30 грудня - Юпітер змінює знак і входить в сектор грошей у Водоліїв.

"Ось це класно. Це найкращий аспект, тому що Юпітер завжди збільшує доходи, коли входить в сектор грошей та прибутку. Юпітер буде в цьому секторі впродовж року - до грудня 2022-го. Ось такий подарунок робить Вам Юпітер на Новий Рік", - резюмувала Анжела Перл.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти